Mad

Pandekager, avokado, pasta og en dadelkugle (eller tre)

Min kæreste og jeg har købt en lejlighed. Den er et gigantisk projekt, for at sige det mildt. I går morges kom der en elektriker for at lave el-tjek klokken 7(!) om morgenen. Da han var gået igen, stegte jeg blåbærpandekager til morgenmad som belønning og spiste dem med ahornsirup. Senere tog jeg på uni, og sådan her så min madpakke ud: en avokado, et stykke agurk, et par skiver rugbrød og tre af de smukke lilla gulerødder.

Til aftensmad spiste jeg en skål pasta med broccoli, oliven, tomat og nogle små røde bønner, jeg havde i fryseren. Det er noget tid siden, at jeg kogte dem, men jeg tror det er azukibønner?

Om aftenen efter yoga spiste jeg dadelkugler på sofaen og drak te, og så var den første hverdag efter efterårsferien gået.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

2 kommentarer

 • Besvar
  Michelle
  22. oktober 2014 at 20:45

  I har købt lejlighed sammen? Ej, hvor stort! Stort tillykke herfra. Og ja, det er et stort projekt. Skal I selv gøre meget ved den?

  • Besvar
   Emma
   22. oktober 2014 at 22:31

   Tak du – jeg synes også, at det er virkelig stort :) Vi skal gøre en hel masse ved den, men heldigvis er min onkel sej til den slags og vores venner søde til at troppe op og hjælpe i weekenderne, så det hele ser rimelig lyst ud. Det kommer bare til at tage laaaang tid.

  Skriv en kommentar