Indkøb

Ud på tur, aldrig sur

Reklame: Uldundertøj til mig & mini og rabatkode til jer er gaver fra Dilling Underwear.

Da jeg gik med min store mave og forestillede mig, hvordan det ville blive at være på barsel, så jeg følgende for mig: Emma triller barnevognen rundt i gaderne på Nørrebro, mens baby sover trygt og de orange efterårsblade daler. Og selvom barsel er meget mere crazy og samtidig meget mindre begivenhedsrigt, end jeg havde tænkt det ville være, så holder den faktisk – jeg triller ture, han sover, efteråret er her.

Til et efterår fuldt af gåture hører udstyr. Barnevognen købte vi brugt på DBA, skoene på mine fødder er fra Veja, som laver bæredygtige sneakers, og min jakke er en genbrugssag, jeg fandt for halvandet år siden på en gåtur med en veninde. Og for at sikre mig, at jeg ikke fryser, har jeg teamet op med med Dilling Underwear. De har sendt uldundertøj til både mig og mini i barnevognen, så vi kan holde varmen – og en rabatkode til jer, som kan findes nederst i indlægget.

Hvis du har læst med her på bloggen siden tidernes morgen, kan du måske huske, at jeg købte underbukser fra Dilling engang? Nu har jeg altså udvidet samlingen med uldent undertøj fra økologiske får, og det er mega lækkert. Helt tyndt, så det passer under alt mit tøj, og dejlig varmt og blødt. Og pænt nok til, at det også kan bruges uden andre lag over. Jeg er især glad for den her undertrøje i merinould til mig selv.

Rabatkode til jer – 20% på alt hos Dilling indtil nytår

Hvis du også trænger til varmt undertøj til efteråret og vinteren, så tag lige og køb det hos Dilling. De har totalt styr på deres produktion og gør tingene ordentligt for både mennesker og miljø. Uldundertøjet er GOTS-certificeret, deres produktion er Svanemærket, og alle i deres produktionskæde har ordentlige vilkår. Sådan en virksomhed vil jeg gerne bakke op om, og tippet er hermed givet videre.

Du kan få 20% rabat i hele deres webshop fra nu af og året ud med koden EMMA17.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

11 kommentarer

 • Besvar
  Kirstine
  31. oktober 2017 at 11:24

  Tusind tak for kode – det tøj skal jeg da lige se nærmere på :-)

  • Besvar
   Emma
   1. november 2017 at 13:44

   Det var så lidt :) Dejligt hvis den kan bruges!

 • Besvar
  Nanna
  31. oktober 2017 at 11:42

  Hej Emma, fedt med rabatkode til uld-tøj. Jeg er storforbruger af uld-undertøj her i den kolde tid, men oplever desværre ofte, at tøjet holder meget dårligt. Altså, selv om jeg vasker det på uldprogram, så krymper det, bliver hurtigt lidt stift i det, og får nemt huller. Jeg har ikke prøvet det fra Dilling, da det ligger lige i den dyre ende for mig. Hvad er dine erfaringer med holdbarhed af uld-undertøj sådan generelt?

  • Besvar
   Emma
   1. november 2017 at 13:46

   Jeg har faktisk kun haft rigtig dårligt uldundertøj før, sådan noget som jeg havde arvet fra en veninde, som ikke gad at have det mere, så det er jeg nok ikke den bedste til at udtale mig om, desværre. Men uld kan man generelt komme i fryseren eller lægge udenfor i frostvejr, så renser det sig selv – altså lugt forsvinder fra det. Det kunne måske være et tip til længere levetid?

 • Besvar
  Camilla Tromborg
  31. oktober 2017 at 20:33

  Skønt med rabatkode, tak!

  • Besvar
   Emma
   1. november 2017 at 13:44

   Så lidt :) Synes det gav rigtig god mening at samarbejde med Dilling, når der også var gaver til jer som læser med!

 • Besvar
  Ida
  3. november 2017 at 05:09

  Jeg købte en langærmet uldsag fra Dilling i startede året og jeg er utrolig glad for den! Vasker den sjældent (30° uldprogram, vaskenødder), lufter den mest. Den kradser ikke, krybber ikke, ret fin mørkeblå farve – det eneste er at den jeg har har en ret stor halsudskæring. Ville nok vælge en som går lidt højere op hvis jeg skal købe en til :) Har også bomulds t-shirt og trusser derfra, som jeg også har været glad for. Lækkert med rabatkode!

  • Besvar
   Emma
   3. november 2017 at 09:31

   Dejligt at høre! Det kan være, at du skal have en højhalset med rabat ;)

 • Besvar
  Kirstine
  18. december 2017 at 12:37

  Øv, skulle koden ikke virke året ud? Jeg får at vide, at den er ugyldig … Hilsen en læser, der overvejer sine tøjkøb GRUNDIGT :-)

  • Besvar
   Emma
   18. december 2017 at 14:58

   Jo den skulle! Jeg har skrevet til Dilling for at høre, hvad der er galt. Vender tilbage når jeg hører fra dem!

  • Besvar
   Emma
   18. december 2017 at 15:10

   Den virker igen nu :) Jeg håber at du lige ventede liiiidt længere med købet, så du kan nå at få rabatten med.

  Skriv en kommentar