Andet

Orakelblog

Der er tre, som har fundet herind ved at stille ekstra gode spørgsmål i googles søgefelt. Derfor dette Oraklets indlæg; et forsøg på at svare jer.

1. K a n   m a n   s p i s e   s u p p e   t i l   f r o k o s t ?
Ja, det kan man sagtens. Jeg gjorde det tit, da jeg stadig kunne lide grøntsagssuppe og endnu ikke løb skrigende bort ved tanken om en blendet pastinak – altså da det stadigvæk var vinter.

2. K a n   m a n   p u t t e   h v i d k å l   i   d e j ?
Måske. Jeg har ikke selv prøvet, og egentlig kan jeg heller ikke forestille mig, at det kunne smage særlig godt med hvidkål i morgenbollerne. Men måske i en tærtedej? Hvis nogen har et bedre svar, så skriv endelig en kommentar.

3. V e g e t a r   e l l e r   e j ,   h v a d   e r   b e d s t   f o r   p l a n e t e n ?
Det er bedst for planeten, hvis du ikke spiser kød. Med mindre du så beslutter dig for udelukkende at leve af out-of-season jordbær fløjet hertil fra Spanien i plastikbakker, som du bagefter smider i skraldespanden. Med andre ord: Bliv endelig vegetar, det bliver kloden ikke ked af – bare husk at der også er andre faktorer, som spiller ind i den sammenhæng.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

3 kommentarer

 • Besvar
  Marie
  21. april 2012 at 09:19

  Så fint indlæg! Ang. kål i dej har jeg en veninde, der enggang proppede rødkål i sine boller. De blev blå. Men de smagte ikke af kål. Så det kan man sagtens, hvis man trænger til lidt naturlig madkulør.

  • Besvar
   Emma
   21. april 2012 at 22:11

   Sejt, hvor er du god at du svarer! Ved dog ikke helt, hvad jeg synes om tanken om blå boller..?

 • Besvar
  » Orakelblog emma slebsager
  24. april 2012 at 15:45

  […] Søde mennesker i googles søgefelt, jeg løber hurtigt for at være et alvidende Orakel for jer for tiden! Der er ikke mindre end fire gode spørgsmål i denne omgang orakelblog – det er et mere end sidst. […]

 • Skriv en kommentar