Mad

Økologisk ajvar

Ajvar er et virkelig lækkert vegansk smørepålæg af grillet aubergine, peberfrugter, chili og andet godt. Man kan købe det på glas hos gode grønthandlere, men så er det produceret i langbortistan og ikke spor økologisk. Da jeg lavede quinoa i torsdags, puttede jeg alt for mange grøntsager i ovnen, så jeg kunne bruge nogle af dem til min første gang hjemmelavet ajvar. Jeg brugte gulerødder, peberfrugt og squash, og det er virkelig blevet lækkert. Blendede bare hele molevitten med lidt salt og lidt olie og kom det i et glas, som nu står i køleskabet og er næsten tomt. Næste gang skal der aubergine i!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

7 kommentarer

  • Besvar
    Maria
    19. marts 2013 at 11:24

    UHM!

  • Besvar
    på nye eventyr...
    19. marts 2013 at 16:38

    Herregud, det lyder så lækkert lige nu i eftermiddagssulten!!

    • Besvar
      Emma
      19. marts 2013 at 17:32

      Ja, jeg var godt nok også skuffet over, at der ikke var mere tilbage her i eftermiddags. Men det var jo mig selv, som havde spist det…

  • Besvar
    Loulou
    20. marts 2013 at 21:01

    Det ser rigtig lœkkert ud. God stil !

    • Besvar
      Emma
      21. marts 2013 at 08:44

      Tak skal du have :) Det smagte super godt!

  • Besvar
    Klar, parat, vegetar #2 » emma slebsager
    26. september 2013 at 16:50

    […] quinoakugler, pastinakkage, banankage, dadler med valnødder i, skraldede chokoladeboller, hjemmelavet ajvar, squashkage eller edamamebønner med salt og […]

  • Skriv en kommentar