Andet

Ønskeindlæg

De sidste fem dage har stået i chokoladeæggenes, bøgernes, solskinnets og familiens tegn. Nu er hverdagen tilbage med sine bachelortimer, yogaklasser, indkøbsture og gåtursaftaler, og den er velkommen, egentlig, selvom jeg har mest lyst til det her i tusind år:

emma slebsager weekendmorgenEfter ferie og afslapning og en fire timers togtur, hvor jeg tænkte på bloggen og lagde lumske planer, kom jeg på noget. Nemlig at I sikkert har lige så gode idéer til indhold på bloggen, som jeg selv har! Jeg har før skrevet indlæg på opfordring fra jer, linket til ting, I har vist mig, og set film, I har fortalt mig om. Så fyr løs, hvis I har en god idé til et blogindlæg! Skriv gerne en idé til en overskrift, det kunne være sjovt – men alle idéer er velkomne, om de kommer med overskrift eller ej :)

Her er et par gamle indlæg, jeg ikke selv har fundet på:
Efterlysning
Økologisk eller lokalt?
► Klar parat vegetar #1 #2 #3
Mit madbudget som vegetar

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

10 kommentarer

 • Besvar
  Rikke
  7. april 2015 at 22:19

  Ihh sikke en god idé :) Jeg kommer da gerne med forslag til nogle overskrifter:

  – Personlige plejeprodukter

  – Erfaringer med lejlighedshave

  – Et kig i mine køkkenskabe

  Og og og ville skrive en besked, men nu får du den her. Så fin artikel i Aarhus Universitets Studenter magasin !!! :D Jeg skyndte mig, at se om det var kommet i dag, da jeg selv står bag en artikel om bæredygtige indkøb og spisesteder i Aarhus, og søreme om jeg så ikke ser et billede af dig. Hvis ikke redaktionen sender en udgave til dig, så bare sig til, så sender jeg hurtigts muligt et :). Rigtig mange spændende artikler. Og håber endnu flere nu kan få glæde af din super skønne blog :D

  bæredygtige hilsner
  Rikke

  • Besvar
   Emma
   8. april 2015 at 13:46

   Ej hvor sjovt, at du har bidraget til magasinet også! Jeg glæder mig rigtig meget til at læse det. Redaktionen har lovet mig at sende et eksemplar, så mon ikke det dumper ned i min postkasse en af de nærmeste dage? Ellers vender jeg tilbage! Tak Rikke!

 • Besvar
  Linn
  7. april 2015 at 22:54

  Jeg kunne godt tænke mig at høre mere om, hvad du synes er fordele og ulemper med soya-produkter. Jeg hører så meget forskellige om det og kender også en del personer, som slet ikke spiser soya-produkter, fordi de mener, det er så skidt. Men de kan aldrig helt motivere hvorfor, og jeg bliver bare mere og mere forvirret. Ved du noget om det? Eller synes du noget om det?

 • Besvar
  Josefine
  8. april 2015 at 04:38

  Jeg synes det kunne være rigtig spændende med et indlæg om bæredygtighed og politik! Måske bare noget hvor vi kunne vende fordele og ulemper ved at sætte vores kryds i kommentarfeltet eller sådan noget? Jeg tænker at Alternativet selvfølgelig er et oplagt valg, men ja, jeg synes at det kunne være fedt når der nu er valg i år :)

 • Besvar
  Cathrine
  8. april 2015 at 15:30

  Jeg kunne godt tænke mig en lille guide til gode, vegetariske restauranter eller cafeer i København. Det kan også bare være en god cafe, som måske serverer øko lækkerier :) Ligeledes vil jeg rigtig gerne have tips til gode steder at handle ind i København. Jeg bor pt selv i Århus, men flytter til København efter sommeren, og jeg tror godt det kunne tage mig lidt tid at finde gode indkøbsmuligheder med masser af økologi. Jeg tænker både på specialbutikker men også hvis du fx kender et supermarked, som er ekstra skrappe til det med øko :)
  Jeg ved ikke, om du vil indvie os i det, men det kunne også være dejligt at se billeder af din lejlighed. Men det er nu mest fordi jeg er nysgerrig, og savner inspiration :)

 • Besvar
  Louise
  8. april 2015 at 21:48

  Spændende forslag…
  Jeg har skrevet det tidligere, men en fælles indspark guide om gode vegetarbøger, og de bedste steder at finde inspiration, når der er gæster på menuen… :)

 • Besvar
  Hope
  9. april 2015 at 08:23

  Hvad er i dit køleskab og viktualeskab, hvis noget ? Virker som om du er god til at bruge i bund:-)
  Hvorfor er du vegetar?

  • Besvar
   Hope
   9. april 2015 at 20:06

   Du har også haft skrevet kort om pizza-aftener, det vil jeg også gerne høre mere om:-)
   Har dit indkøbsbudget ændret sig, nu du er flyttet sammen med kæreste?

 • Besvar
  » Et kig i mine køkkenskabe emma slebsager
  22. april 2015 at 07:11

  […] wish is my command! Her er det første indlæg fra puljen af ønsker: Et kig i mine køkkenskabe. Der er ét køkkenskab, vi bruger til mad. De andre er fyldt med […]

 • Besvar
  Julie
  22. april 2015 at 07:30

  Indlæg med vegetar-mad til mange – altså til de aftener, hvor madklubben er på besøg, og ikke-vegetarerne skal overbevises om, at det er ok ikke at spise kød en gang i mellem ;)

 • Skriv en kommentar