Mad

Nybagt brød, pasta & skorzonerod

emma slebsager nybagte boller1Hvad er bedre end nybagte boller om morgenen? Ikke meget i min bog, så i onsdags bagte jeg en portion med pastinak i dejen, spiste den ene og kom resten i fryseren til fremtidig fornøjelse.

emma slebsager pastafrokostPå uni spiste jeg rester fra tirsdag: pasta med aubergine, gulerod, pastinak og tomat + banan + æble + peanutbuttermad + kaffe fra kantinen og kiks. På vej hjem hentede jeg ugens pose fra KBHFF i min afdeling på Nørrebro, hvor der var mega gode smagsprøver.

emma slebsager skorzonerødder.Da jeg kom hjem, stegte jeg skorzonerødder og ramsløg fra posen med en portobellosvamp og spiste det med en skål kikærter + resten af pastasovsen fra tirsdag ved siden af.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

2 kommentarer

 • Besvar
  Rikke fra hvorsvaerterdetlige.dk
  9. maj 2015 at 12:21

  Hvordan smagte det så med det rødder? Har kigget på dem en del gange men ikke købt eller dyrket dem endnu ;-)

  • Besvar
   Emma
   9. maj 2015 at 17:45

   De smagte virkelig godt! Meget sådan friske i det i forhold til andre rodfrugter. Lidt aspargesagtige, men grovere.

  Skriv en kommentar