Andet

Er I klar? Her kommer jeg

Jeg har haft blogs før. Men af en eller anden uvis årsag har jeg altid været anonym på nettet i den forstand, at jeg ikke har vist billeder af mig selv eller smidt min mail i hovedet på folk eller oplyst mit rigtige navn. Jeg har altid bare heddet Emma og været ansigtsløs, for det har jeg haft det bedst med.

Med min portfolio var jeg tvunget til at overskride den grænse, fordi mine undervisere selvfølgelig skal kunne identificere mig, og så har jeg altså valgt at gå all in med mit efternavn i min url og stor portrættegning og links til facebook og mail og endda telefonnummer. Allermest grænse-overskridende for mig er det, at jeg har fortalt mine venner og min familie og diverse løse bekendtskaber, der gad at lytte, at de kan tjekke emmaslebsager.dk ud og se, hvad jeg dur til.

Denne nye offentlighed og åbenhed er faktisk ikke så skræmmende. Og det har den fordel, at jeg i langt højere grad end før kan dedikere mig til at blogge, fordi alle i min omgangskreds nu ved, at jeg interesserer mig for det. Jeg er ude af bloggerskabet, og her har jeg tænkt mig at blive.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

2 kommentarer

 • Besvar
  Ann
  3. december 2011 at 15:18

  Jeg ka’ li’ det!

 • Besvar
  » Greatest hits e m m a s l e b s a g e r
  18. december 2011 at 14:36

  […] m   a t   b l o g g e Er I klar? Her kommer jeg […]

 • Skriv en kommentar