Uncategorized

Næste uge er økologisk

Næste uge er Den Økologiske Uge. Det betyder, at Økologisk Landsforening og en masse andre (bl.a. Coop) sætter fokus på økologien rundt omkring i landet med høstmarkeder, gårdbesøg og økologiske middage. Som Julie så rigtig skrev, er økologi ikke i sig selv en redning af planeten, men så længe vi er afhængige af supermarkeder og madindustri er økologi helt klart det bedste alternativ. At købe økologisk mad betyder, at man støtter landbrug, som ikke bruger pesticider, og som apropos Vandana Shiva har mulighed for at dyrke en variation af forskellige naturlige afgrøder, fordi de ikke skal kunne tåle at blive sprøjtet med insektgift alle sammen.

den økologiske uge

Ovenfor er en lille kollage af økologiske indkøb. Jeg køber nemlig selv så meget økologisk, jeg kan, hvilket oftest vil sige det hele. Selv min toiletrens og min grydesvamp er efterhånden blevet øko. Mine yndlingsøkopushere er Spidsroden, Fødevarefællesskabet og Superbrugsen på Nørrebrogade – men det ved I vist efterhånden godt :)

Hvis I vil med til øko-ugen, så ved jeg, at der sker sjove ting på Jægergårdsgade i Århus. Og jeg glæder mig til at kaste mig på cyklen og se, hvad ugen byder på for os københavnere. Der er i hvert fald kick-off med økomarked på Frederiksberg i weekenden!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

0 kommentarer

Skriv en kommentar