Mad

Müsli, peanutbutter & pesto

emma slebsager soyghurt æble musliI mandags spiste jeg en skål müsli med et knasende sprødt discoveryæble på til morgenmad, inden jeg cyklede til yoga. Der har været knald på i de sidste par uger, så yogaen er blevet prioriteret fra. Det kunne godt mærkes, pyh!emma slebsager madpakke peanutbutterTil frokost spiste jeg peanutbuttermadder med mere discoveryæble og et drys af nogle kakaonibs, jeg fandt i en skuffe. Sådan nogle superfoods er jeg simpelthen ikke ret god til at få spist op, må jeg nok erkende. Peanutbutterglas går det straks bedre med at tømme :)emma slebsager pasta hjemmelavet pestoTil aftensmad lavede jeg pasta med pesto af en optøet hjemmelavet persillepesto fra fryseren. Det er et godt trick at lave meget pesto på en gang og fryse noget af det ned i små glas – det gør jeg tit, når der er et kæmpe bundt persille med i posen fra fødevarefællesskabet.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

0 kommentarer

Skriv en kommentar