Mad

Müsli, madpakke og salater fra Smag

emma slebsager müsli med sojamælkI torsdags spiste jeg morgenmad sammen med Jonathan. Det her er hans faste rutine: müsli, æble, sojamælk, te. Jeg bliver træt af at spise det samme hver dag, men det gør han ikke.

emma slebsager unimadpakkeDagens bachelorskrivning foregik på uni, for vi havde tilmeldt os et frokostforedrag. Jeg havde tasken fuld af glas – et med rester fra aftenen inden, et med agurkestænger og æble og et med bananchips og cashewnødder. Og så en gulerodsbolle med rosiner i. Haps.emma slebsager salat fra smagVi arbejdede på bacheloren, indtil jeg skulle til yoga kl. 17. Bagefter var jeg fuldstændig færdig og købte aftensmad fra Smag, som ligger på hjemvejen – det blev tre salater (en rød, en gul og en grøn) med mine favorittoppings ærtehummus og cashewnødder.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

4 kommentarer

  • Besvar
    Maria
    15. april 2015 at 20:06

    Åh rød, gul og grøn salat fra smag med ærtehummus! Såå lækkert jo (;

    • Besvar
      Emma
      16. april 2015 at 11:14

      Det er nemlig virkelig lækkert :)

  • Besvar
    Thea
    19. april 2015 at 21:04

    Elsker disse indlæg, bliver altid så inspireret!
    Har du mon en opskrift på bollerne, og er de i samme omgang veganske? :-)

    • Besvar
      Emma
      20. april 2015 at 07:47

      Juhu, det er jeg glad for at høre! Bollerne er veganske, det kan du tro. De er lavet på slump, jeg blander en dej om aftenen, sætter dem i køleskab og bager dem om morgenen. Jeg bruger ca. en kvart pakke økogær, en halv liter vand, en teske salt og så meget mel, at det får konsistens som havregrød, når man blander det sammen. Blander altid mel, gryn, kerner, frø osv. efter hvad vi lige har, bare husk at have mest hvedemel :)

    Skriv en kommentar