Mad

Müsli, hummus, stegte ris & Human

I onsdags så jeg en film på CPH:DOX, som var helt fantastisk og får mine varmeste anbefalinger – og oven i købet kan ses gratis indtil i morgen aften på nettet. Men først spiste jeg morgenmad:emma slebsager musli æble teOg frokost på uni:

emma slebsager hummusOg en hurtig aftensmad:

emma slebsager stegte risOg så smuttede jeg i biffen med mig selv som selskab. I salen bemærkede jeg, at alle andre havde virkelig meget slik med. Det viste sig, at det var fordi filmen tog 190 minutter. Jep. 3 timer og 10 min. Jeg nåede lige at savne en pose salte fisk, da en af dem fra CPH:DOX annoncerede det. Men så sad jeg ellers fuldstændig tryllebundet og græd og grinede og fik gåsehud på armene det næste lange stykke tid, fuldstændig uden at tænke på lakrids. Human er en  film om at være menneske på den jordklode, vi deles om. Den veksler mellem fantastiske landskabsbilleder og dybe hudløst ærlige interviews, hvor mennesker fra alle dele af verden på deres egne sprog fortæller om at miste, at elske, at slå ihjel, at sulte og at flygte. Jeg kan virkelig ikke anbefale den nok. Den giver en følelse af forbundethed på tværs af landegrænser, som er guld værd netop nu.

► Du kan streame Human hos CPH:DOX indtil tirsdag klokken 23.59.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

4 kommentarer

 • Besvar
  Josephine
  17. november 2015 at 19:07

  Hvor er den fine morgenmadskop mon fra? :)

  • Besvar
   Emma
   17. november 2015 at 23:34

   Den er fra Marimekko. Jeg købte den, da jeg var en uge i Finland i 2.g og lave Model European Parliament i… 2007?

 • Besvar
  Anne BS
  20. november 2015 at 23:41

  Vildt med sådan en lang dokumentarfilm! Men den er hermed skrevet på min filmliste, når du anbefaler den sådan :)

  • Besvar
   Emma
   21. november 2015 at 12:30

   Ja, det lyder vildt at den tager så lang tid, men jeg lover at det bliver tre fantastiske timer, hvis du ser den! :)

  Skriv en kommentar