Mad

Morgenvariationer

Morgenmad er noget af det bedste, jeg ved. At trille ud af sengen, sætte en kedel vand over til te og tilberede et eller andet, jeg har lyst til, er en fast del af mine dage. I efteråret spiste jeg grød hver dag, i foråret havde jeg en sojayoghurt-med-frugt-periode, og lige nu er der variation på menuen. Måske fordi jeg har ferie og bedre tid end ellers. I hvert fald er her tre morgener: en med nybagte boller, en med havregrød med mandelmælk, revet æble og kanelsukker og en med en ristet bolle med tahin og banan, en ny yndlingskombination.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

6 kommentarer

  • Besvar
    Maria
    29. januar 2014 at 10:57

    Tahin og banan – det lyder som en kombination jeg skal prøve – uhm!

    • Besvar
      Emma
      29. januar 2014 at 10:58

      Det er virkelig lækkert. I dag spiste jeg tahin og banan på min morgengrød.

      • Besvar
        Maria
        11. februar 2014 at 09:41

        nu fik jeg endelig prøvet tahin/banan kombinationen på en af mine melfrie sesamboller og OMG en lækkerhed! jeg er hooked :-)

        • Besvar
          Emma
          11. februar 2014 at 23:39

          Velkommen i klubben! Det er også godt med en moden pære, skulle jeg hilse at sige. Tahin og sødt, mums.

  • Besvar
    Anna
    29. januar 2014 at 14:29

    Spiser du honning?

    • Besvar
      Emma
      29. januar 2014 at 14:44

      Ja, en gang imellem gør jeg. Det er derfor, det her indlæg er tagget med “vegetar” og ikke kun “vegansk” :) Faktisk har jeg skrevet et indlæg om honningen her: http://emmaslebsager.dk/om-bier-og-byer/

    Skriv en kommentar