Mad

Morgenis, pesto x 2 & salte nødder

emma slebsager bananis til morgenmadI lørdags vågnede jeg sent og besluttede, at det var en is-til-morgenmad-dag. To frosne bananer og en håndfuld frosne brombær og hindbær i kom i blenderen med lidt plantemælk, og så toppede jeg med kokosflager og valnødder og drak te ved siden af. Haps!

emma slebsager persillepestoTil frokost lavede jeg pesto af bredbladet persille fra Fødevarefællesskabet, ristede solsikkekerner, hvidløg og olivenolie og spiste noget af den på rugbrød sammen med en perfekt moden avokado. Føler mig altid som den heldigste i verden, når avokadoen er lysegrøn og blød – de fleste gange er den blevet brun, og så plejer jeg at mose den med salt, peber og chiliflager.

emmaslebsager pasta persillepestoOm aftenen spiste jeg mere pesto, denne gang med blandet med penne og cherrytomater og med en gulerod i et snapseglas ved siden af.

emma slebsager saltede nødderOg til dessert drak jeg te og spiste salte nødder (peanuts og cashew), som jeg lavede efter min egen opskrift på salte mandler. Den opskrift er i øvrigt et kæmpe hit på google og har 143.000 klik, langt mere end noget andet blogindlæg, jeg nogensinde har skrevet. He.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

2 kommentarer

 • Besvar
  Anne
  24. juni 2015 at 09:31

  Ej JA, sådan har jeg det også med avokado. Ligeledes kan jeg, hvis jeg ved der ligger en perfekt moden avokado hjemme hos mig, gå og glæde mig til den hele dagen :))))

  • Besvar
   Emma
   24. juni 2015 at 12:30

   Hehe ja, modne avokadoer bringer stor glæde.

  Skriv en kommentar