Perspektiv

Min radiodebut

I fredags var jeg i fornemt selskab hele formiddagen. Jeg var nemlig inviteret med i radioprogrammet Hviids Varmestue på Radio24syv, som netop denne fredag handlede om klimaforandringer. Mere præcist handlede det om, hvorfor det er så svært at komme ud af starthullerne og i gang med at gøre noget i stedet for bare at tale om problemerne. Lige et emne efter mit hjerte! Min rolle i programmet var ‘det unge håb’, og der var tændt for min mikrofon længe nok til, at jeg fik talt om både konkrete ting, man kan gøre i sin hverdag for at leve mere bæredygtigt, og mere flyvske ting som at skifte sit perspektiv, vende frustration til handling og se muligheder i stedet for afkald.

Programmet kan høres som podcast eller på nettet i to dele – jeg er med fra 45 minutter inde i den første del, men  hør endelig det hele og få Steen Hildebrandt, Malaika Thomsen, Christian Poll og Ida Aukens ord med også. Og hvis du bagefter sidder med en trang til at begynde at forandre din egen hverdag, så husk at de her indlæg findes:

Guide: Fem grønne vaner

Guide: Lille indsats, stor grøn effekt

Guide: At leve økologisk på SU

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

6 kommentarer

 • Besvar
  Johanne
  28. august 2015 at 08:35

  Den må jeg hellere høre i aften på vej til Aalborg :)

  • Besvar
   Emma
   28. august 2015 at 14:21

   Det lyder som en god plan :)

 • Besvar
  Pia Storm
  28. august 2015 at 19:15

  Super interview! Du får det til at lyde mere ligetil og nede på jorden, at leve en bæredygtig hverdag, og det er jo fantastisk!:-)

  • Besvar
   Emma
   29. august 2015 at 10:41

   Tusind tak, det er dejligt at høre. Og det ER faktisk ikke så svært at komme i gang med :)

 • Besvar
  Louise
  1. september 2015 at 12:34

  Jeg har lige brugt min formiddag på at høre hele udsendelsen… Waw siger jeg bare. Jeg nød hvert et sekundet og håbede at det aldrig ville slutte. Helt vildt dejligt at høre ligesindede fortælle om deres tanker. Og dele ud af alle de kloge ideer og håb og muligheder. Hvor er du sej at du var en del af det. Du må være stolt. Med god grund.
  Tak for det <3

  • Besvar
   Emma
   2. september 2015 at 11:17

   Tak Louise! Dejligt at du lyttede og kunne bruge det til noget. Sådan et fællesskab af ligesindede kan man aldrig få for meget af!

  Skriv en kommentar