Mad

Min favoritfalafel

Den har været med, når vi har drukket en øl på en kantsten inden en fest, når vi har snakket en lang nat igennem på vej hjem i seng, når vi har gået aftentur på Nørrebro eller holdt picnic i parken, og når vi har været tidspressede, mens vi skrev eksamensopgaver. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har spist en nr. 19 med chili, men det er ikke så få. Senest hapsede jeg en i tirsdags.

emmaslebsager durum bar

Mit hjerte banker for falafler i almindelighed og i særdeleshed for dem, man køber hos dürümbar på Nørrebrogade. De serveres nemlig friskstegte i hjemmebagte pitabrød og med hummus, jalapenos og rødkål som supplement til salaten og løgene. Med chili på toppen er det en helt perfekt smovset vegansk aftensmad (eller natmad eller frokost), hvis I spørger mig.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

7 kommentarer

  • Besvar
    Salik
    1. juli 2015 at 19:57

    Den må prøves når jeg kommer hjem – jeg vil dog indtil videre holde på at Ahaaa!’s falafel med stegt aubergine er Nørrebros bedste bud :)

    • Besvar
      Emma
      1. juli 2015 at 20:19

      Den er på en stor, flot andenplads i min bog. Point for auberginen og de lyserøde syltede tingester, men minus for det slappe brød.

  • Besvar
    Rikke
    2. juli 2015 at 13:23

    Mums den ser lækker ud :D

  • Besvar
    Ditte
    3. juli 2015 at 07:58

    Rødkålskombinationen har jeg alligevel ikke prøvet, men sådan én skal jeg da også snart have med i en park!

    • Besvar
      Emma
      3. juli 2015 at 09:56

      Oh yes, det skal du helt klart :)

  • Besvar
    Ukendte A
    7. juli 2015 at 15:59

    Wow, det ser godt nok lækkert ud! haps haps..

    • Besvar
      Emma
      9. juli 2015 at 09:28

      Haps, lige præcis!

    Skriv en kommentar