Mad

Mere læsning & mere sommerhus

emma slebsager sommerhusbolleI torsdags vågnede jeg til fuglekvidder og ristede en bolle, som min far havde efterladt (forældre der efterlader kage og boller = ♥) og spiste den med appelsinmarmelade og et æble til.

emma slebsager sommerhusmadderTil frokost kogte jeg belugalinser sammen med krydderier og lidt løg og brugte dem som pålæg på ristet rugbrød med grov sennep under. Fungerer udmærket.

emma slebsager sommerhussalatOg om aftenen spiste jeg det her på terrassen: resten af linserne blandet med gulerødder, radiser og æble + most avokado + tortillachips. Haps! Nu er jeg hjemme i København igen, og i morgen kl. 17 er uni slut for denne gang.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

2 kommentarer

 • Besvar
  Rikke fra http://hvorsvaerterdetlige.dk/
  3. juni 2015 at 22:05

  Dejligt for dig at du nu snart har fri for uni lidt. Der er intet som udsigten til en lang sommer, og det dejlige ved at vende tilbage i september med ny energi.
  Når du nu har overstået eksamensræset, så vil jeg lige høre, om du nogen steder har set en form for cost-benefit analyse på plantemælk af forskellig art og så komælk. Her tænker jeg ikke på det dyreetiske, men på hvad det egentlig koster at producere, og hvad der er af klimamæssige påvirkninger ved de enkelte typer. Jeg har søgt rundt men har ikke lige kunnet finde det, men tænkte du måske havde set troværdige eksempler?
  Pøj pøj med den sidste eksamen i denne omgang (formoder jeg).
  :-) Rikke

  • Besvar
   Emma
   4. juni 2015 at 11:32

   Umiddelbart ikke, men jeg vil gerne undersøge det!

  Skriv en kommentar