Uncategorized

Med en nøgle i lommen

Og det er lige, hvad jeg har! Som om det ikke var nok, er der også en lovning på pandekager. Hvem sagde heldig kartoffel? Vi ses i næste uge, hvor kalenderen skifter til november. Ikke at jeg ved, hvor oktober blev af… Og så noget, jeg ikke siger ofte nok: Tusind tak for jeres kommentarer og mails.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

6 kommentarer

 • Besvar
  på nye eventyr...
  26. oktober 2012 at 15:33

  Jeg vil skisme også have sådan en nøgle.
  Happy sommerhustur!

 • Besvar
  Maria
  27. oktober 2012 at 06:30

  Rigtig god tur i sommerhuset!
  Ja jeg ved heller ikke lige hvor oktober er blevet af – hvis bare november bliver lige så god som oktober så er det fint med mig (-;

  God weekend
  Khader Maria

  • Besvar
   Emma
   29. oktober 2012 at 08:23

   Tak! Og den er altså VIRKELIG gået hurtigt. November er måneden inden december, så mon ikke også den kommer til at flyve afsted? Det forestiller jeg mig.

 • Besvar
  Michelle
  28. oktober 2012 at 17:36

  Jeg har også haft en nøgle til et sommerhus i min lomme! Weekenden blev brugt på gåture ved limfjorden, færgetur til Hals, god mad, bog-læsning og pejsehygge.

  • Besvar
   Emma
   29. oktober 2012 at 08:24

   Sejt. Great minds og det der. Jeg brugte min på gåture i skoven og på stranden, pandekager, morgenboller, pejs og læsning :) Desværre var læsningen af den studierelaterede slags, men når man får lov at klare den foran en pejs med en kop te, så går det lige. God mandag!

  Skriv en kommentar