Andet

Marts i firkanter

Så gik der endnu en måned, og det skal selvfølgelig fejres med et tilbageblik i form af billeder fra min instagram. Marts har været en måned med fyldte weekender. Der har både været klimaambassadør-kursus langt ude på et loft på Refshaleøen, et besøg hos min bror på hans højskole ved Ringkøbing med vestenvind i håret og senest en tur i sommerhus, som jeg tog direkte til uni fra i morges. Den var tiltrængt. Når man tilføjer det løse i form af fester, fredagsøl, foredrag, frokoster i solen og lange morgener, så har det været en ganske fyldt marts. Det bedste ved den har helt klart været knopperne og solen, som jeg har prøvet at nyde så meget som overhovedet muligt. Nu glæder jeg mig til april, som både bliver påskeferie, en togtur til Berlin og udlevering af semestrets første eksamensopgave. Har I haft en god marts?

Vesterhavet og min bror på en bænk • monstera deliciosa i morgensol • dramatiske rødbeder • en morgen med mango og mandelsmør • trappen op til loftet, hvor vi blev klimaambassadører • rugbrød, peanutbutter og banan • sommerhusudsigt fra i morges • bananpandekagerne • glasur i alle farver på et keramikværksted på Nørrebro.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  Marian
  8. april 2014 at 12:21

  Sikke pæn din plante er!

  • Besvar
   Emma
   9. april 2014 at 13:23

   Tak! Jeg er også svært glad for den.

  Skriv en kommentar