Mad

Marmelade, bønnebøf, curry & havregrynskugler

emmaslebsager tebolle jorbærsyltetøjEn morgen for nogle uger siden nu ristede jeg den sidste tebolle fra mit gamle arbejde og spiste den med det sidste af den jordbærmarmelade, min far har givet os.

emma slebsager kikærtebøf på rugbrødTil frokost spiste jeg rugbrødsmadder med kidneybønnebøffer, som jeg havde frosset ned, da vi fik vegeburgere + diverse grønt, jeg fandt i køleskabet og frugtkurven.

emma slebsager curry med kartoflerOm aftenen lavede jeg curry med aubergine, bønner, forårsløg og kartofler fra fødevarefællesskabet + en halv dåse kokosmælk, ingefær, hvidløg og selvfølgelig karry. Den blev mega god, auberginer gør det altid godt i sammenkogte sager.

emma slebsager havregrynskuglerTil dessert trillede jeg en omgang havregrynskugler af dadler, ristede nødder, havregryn, kakaopulver, lidt kokosolie og lidt salt. Meget apropos gårsdagens indlæg om veganske snacks – efteråret er bare en snackårstid!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

0 kommentarer

Skriv en kommentar