Mad

Mandelsmør, rugbrødssandwich & kartoffelsalat

knæbbrød med annes mandelsmør

Hjemmebagt knækbrød med mandelsmør, banan og en kop te.

Da vi var i Hamborg sidste weekend, fik vi et glas hjemmelavet mandelsmør med hjem, som for alvor prikkede til min trang til at eje en køkkenmaskine/foodprocessor med nogle kræfter. Seriøst, det smager godt. Og min lille minihakker kan slet ikke klare at lave nødder til smør. Oh well. I hvert fald spiste jeg i mandags 2 x knækbrød med mandelsmør og banan og var glad.

Opskriften på knækbrød finder du her.

pasta og sandwich

Pasta med pesto og rugbrød med hummus, streich og avokado.

Til frokost spiste jeg en sandwich med avokado, hummus og streich + en rest pasta med pesto. Jeg glæder mig til at skulle være på uni tre dage om ugen til efteråret og komme tilbage ind i mit madpakkegame. Det har haltet det sidste halve år, hvor min hverdag har set forskellig ud fra uge til uge.

kartoffelsalat rest

Kartoffelsalat med ærter, radiser og persille + de første tomater fra altanen.

Om aftenen stod den på kartoffelsalat med ærter, radiser og persille – en rest, vi havde fået med hjem fra sommerhuset. Og så selvfølgelig det vigtigste, som du ser til højre i billedet: De første tomater fra altanen! Uih!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

2 kommentarer

 • Besvar
  Esther
  9. august 2016 at 21:26

  hvor kommer de fantastiske vandglas fra?

  • Besvar
   Emma
   10. august 2016 at 08:13

   Det mørkegrønne? Det er fra HAY, men nogle år gammelt.

  Skriv en kommentar