Mad

Maj måneds måltider

I maj måned delte jeg mine måltider på bloggen fire gange – så her kommer 4 x morgen, 4 x frokost og 4 x aften fra måneden, der gik. Der var lidt mere knald på farverne end tidligere på året, og lige om lidt rammer alt det dejlige sommerfarvede hylderne i supermarkedet og poserne i Fødevarefællesskabet. Pink radiser, gule majs, grønne asparges, røde tomater, haps haps haps.

Til morgen har jeg som sædvanlig spist Too Good To Go-brød med forskelligt pålæg – både den søde og den salte version. Der har sneget sig en smoothie og en croissant ind (hej læseferie med god tid til morgenmaden), og så har jeg drukket juice i store mængder. Det er ellers ikke noget, jeg gør mig i så tit. Men jeg var jo så heldig at vinde en kasse fuld af Frankly-juice og få æblemost med hjem fra Fejø – luksus!

Til frokost har den stået på både madpakker og hjemmefrokoster. Jeg har spist ristet rugbrød med tomat/chili-pålæg og ærtepuré, og madpakkerne har været af den slags, hvor der også er snacks med. Og så har jeg spist sæsonens nok sidste appelsin?

Til aftensmad har jeg fået pizza, sushi, pasta og en kålsalat – lidt af hvert altså. Sushien fik jeg med hjem fra mine forældre en dag, pizzaen var en rest fra en fest, vi holdt, salaten lavede jeg en kæmpe portion af en dag, så jeg kunne tage den med på madpakke, og pastaen var en hurtig kast-sammen-hvad-du-har-agtig opfindelse. Har I spist noget lækkert i maj?

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar