Andet

Maj i firkanter

Det er årets sidste forårsdag, og jeg skriver fra sofaen i sommerhuset. Jeg har dyne på, te i koppen, friskbagte boller i køkkenet og kun én plan: at gå en tur ned til havet og tjekke, hvordan det har det. Maj har været en eksamensspurt, som varede til i onsdags. Nu holder jeg hviledage og tænker på andet end akademiske referencer og konsekvenserne af metodiske valg indtil på tirsdag. hvor den sidste eksamen går i gang. Det føles godt! Ud over eksamensskrivining var maj også solskinsdage, forårsgrøntsager og rare lange morgener – lige en måned efter mit hjerte.

Hybenroser og blå himmel fra i går • søndagsmorgenbord for to • en dag sejlede jeg på Københavns kanaler i den fineste lille træbåd • de første danske asparges fra fødevarefællesskabet • udsigten, når man falder om på sofaen hjemme hos mig • et morgenbord med vandmelon fra Spidsroden • fika til blogworkshop hos Linn • kæmpe klapsalve til Superbrugsen på Nørrebrogade for at sælge økologi i løssalg! • en tegning, der endte som bloggens nye design.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar