Mad

Lækkersulten? 8 veganske snacks

Skal du et par timer på læsesal på uni? Får du venner på besøg? Regner det? Er du træt? Sidder du under et tæppe? Om efteråret er der masser af påskud til at spise snacks sådan cirka hver dag. Her er otte veganske af slagsen, nogle søde og nogle salte, som jeg har testet og godkendt.

veganske snacks 1

P-tærter lavet af ristede peanuts og mørk chokolade • En svampet, smovset chokoladekageSalte nødder (fungerer med andet end mandler også) • Helt simple banansmåkager af to ingredienser.

veganske snacks 2

Sandkage med bær (eller citron eller chokolade) i • Hjemmebagt knækbrød med masser af kerner • Popcorn, verdens nemmeste snack! • Dadelkugler med alt godt fra køkkenskuffen. God snacking!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

6 kommentarer

 • Besvar
  Trine Sørensen
  15. september 2015 at 15:54

  Måske lidt et sært spørgsmål, men det går jo nok også. Jeg spiser havregrød hver dag. Også når det er 31 grader. Haha. Jeg synes i teorien peanutbutter lyder herligt på. Når jeg har prøvet det, er det dog blevet noget juks. Det ligger sig jo ligesom bare i en klump et sted på portionen. Gør du det på en eller anden fiks måde, eller har du bare ikke så meget imod klumptendensen?

  Ps. hvis du ikke har prøvet det: mos en banen og bland den i grøden. Det smager især godt, når man putter bær oven på (jeg er heldig at have brombær i haven) men også lækkert med alt muligt andet. Det bliver en dejlig sød grød.

  Pps. har du hørt, der er ved at komme en ny, vegansk cafe? https://www.facebook.com/groups/265847480102103/permalink/1027085753978268/?comment_id=1027151770638333&offset=0&total_comments=38&notif_t=group_comment_mention (det er en lukket gruppe. Hvis du ikke er medlem er opsummeringen, at de vist ikke har en dato endnu, den kommer til at ligge på Christianshavn og servere forskelligt vegansk, fx veganske baileys shots og sådan)

  • Besvar
   Emma
   16. september 2015 at 16:06

   Tricket er at blande sin klump peanutbutter med vand! Jeg plejer at tage lidt varmt vand fra elkedlen (koger alligevel altid vand til te), så bliver den meget mere flydende og havregrødstoppingvenlig :) Banantricket er godt, tak fordi du minder mig om det! Vil glæde mig til den veganske café også, det lyder spændende.

 • Besvar
  Johanne
  15. september 2015 at 19:35

  Hmmmm popcorn.. Må skynde mig ud i køkkenet. De krummer heller ikke så meget i sengen*, eller snasker på computeren**.
  * problemet med kiks/knækbrød
  ** problemet med chokolade
  Hav en dejlig aften ;)

  • Besvar
   Emma
   16. september 2015 at 15:59

   Ha, sådan! Synes dog hurtigt, at jeg får kastet et par håndfulde popcorn rundt i sengen ;)

 • Besvar
  Sara
  16. september 2015 at 20:58

  Hvordan kan de der banan-cookies være gået over hoved på mig? Dem må jeg også lave!

  • Besvar
   Emma
   17. september 2015 at 08:19

   Det må du gøre :) Put endelig chokoladestykker i, ellers er de nok lidt kedelige.

  Skriv en kommentar