Mad

Kokosflødeskum del 1

Måske kan I huske, at jeg skrev, at jeg havde gemt den fede del af en dåse kokosmælk? Det havde jeg i hvert fald. Og grunden var, at jeg ville prøve at lave kokosflødeskum. Og så gik det hverken værre eller bedre end at jeg kom til at piske den for meget, så den blev grim. Stadig lækker på toppen af varm kakao, bevares, men jeg havde andre planer med den, som må blive del 2. Tricket er at piske det fede af kokosmælken i meget kort tid, mens det er køleskabskoldt. Ikke i lang tid, som jeg gjorde, fordi jeg forestillede mig, at det ville blive luftigt og begynde at fylde – det gør det ikke, det bliver til skum lynhurtigt og falder sammen, hvis man pisker videre. Fortsættelse følger!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

5 kommentarer

 • Besvar
  louise kronborg
  3. april 2014 at 11:16

  iih hvor spændende…. jeg hænger på ;)

  • Besvar
   Emma
   3. april 2014 at 13:29

   Fedt! Næste gang tror jeg, at jeg nailer det.

 • Besvar
  Rikke
  3. april 2014 at 22:58

  OK, tricket er hermed noteret ;-)

 • Besvar
  Lise Wind
  4. april 2014 at 11:25

  Måske fyld i en chokoladekokoslagkage? Årh jeg må i gang!

  • Besvar
   Emma
   6. april 2014 at 16:51

   Mums! Det lyder virkelig som en god plan.

  Skriv en kommentar