Perspektiv

Klimadepression: Min første podcast

Ugen inden Roskilde deltog jeg, som I måske kan huske, i et podcastkursus – og nu er resultatet simpelthen udgivet! Vi har svedt over klippeprogrammer, indtalt speaks i en uendelighed og gjort vores bedste for at korte mere end to timers interview ned til syv et halvt minut, som du kan høre, mens du tager en opvask eller drikker en kop kaffe. Det var mega sjovt, og jeg håber at få mulighed for at lave flere podcasts i fremtiden.

Tag godt imod Klimadepression – en podcast om, hvordan noget så abstrakt som en international klimakrise kan ramme os helt personligt som en mavepuster af rang.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

7 kommentarer

 • Besvar
  Katrine
  21. juli 2016 at 22:39

  Hvor lyder det sejt! Den glæder jeg mig til at høre i min ferie

  • Besvar
   Emma
   25. juli 2016 at 08:21

   Fedt! Håber du kan lide den :)

 • Besvar
  Ida Due
  26. juli 2016 at 07:54

  Mega sejt! Flere af dem ;) Blev helt bedrøvet over at den var så kort… Glæder mig til næste podcast fra din hånd og hygger mig indtil da med Elephant. God dag!

  • Besvar
   Emma
   26. juli 2016 at 14:01

   Årh tak! Elephant er nu ikke den værste heller ;)

 • Besvar
  Sustainable Sunday Døm ikke dig selv for hårdt | Bærmonster
  21. august 2016 at 10:01

  […] MERE: Emma har lavet en virkelig fin podcast om klimadepression, der handler om at ændre mange vaner på én […]

 • Besvar
  Louise k
  8. september 2016 at 08:36

  Tillykke med en flot præmiere. Vildt godt arbejde, og jeg kunne også have hørt meget mere?. Det er bestemt et relevant emne, som jeg godt kan nikke genkendende til. Heldigvis har jeg formået selv at trække mig væk fra den depressive ende. Men virkelig et flot podcast. Kh Louise

  • Besvar
   Emma
   10. september 2016 at 20:00

   Tusind tak, Louise! Og jeg tror, at det deprimerende og triste er kendt grund for rigtig mange, som interesserer sig for bæredygtighed, desværre.

  Skriv en kommentar