Mad

Kiwi, tapenade & tortillapizza

Glædelig fridag og lang weekend, hvis I har sådan en! Her står den på bachelor indtil næste fredag, hvor vi afleverer. Det glæder jeg mig til. I søndags havde jeg dog fri, og det så sådan her ud i måltider:

emma slebsager kiwi bolleSelvom jeg havde fri, stod jeg tidligt op. Min bolle brændte på, da jeg ristede den, måske et tegn på nervøsitet?

skabelontårnet1Om formiddagen skulle jeg nemlig fortælle de nye klimaambassadører om at blogge om omstilling i hverdagen. Det foregik i skabelontårnet på Refshaleøen, byens sejeste kontorfællesskab.

emma slebsager oliventapenadeVel hjemme igen ristede jeg rugbrød og spiste det med oliventapenade og agurk og det sidste glas af en æblejuice fra da vi holdt 1. maj-brunch.emma slebsager tortillapizzaOg så kollapsede jeg foran min computerskærm resten af aftenen med “pizza” lavet af et tortillabrød smurt med en rest tomatsovs + en portobellosvamp + spinat + basilikum.  Spiste to og var glad.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

4 kommentarer

 • Besvar
  Kristine
  14. maj 2015 at 13:05

  Hvor er det genialt med portobellosvampe på “pizza” det skal jeg helt klart prøve! Tak for inspirationen :)!

  • Besvar
   Emma
   14. maj 2015 at 13:13

   Svampe på pizza er top, det bliver du ikke ked af at prøve!

 • Besvar
  Christinna
  26. maj 2015 at 14:30

  Jeg er simpelthen så vild med din blog. Tusinde tak for den.

 • Skriv en kommentar