Mad

Kæmpebrød, østershatte & sammenskudsgilde

Man kan gro østershatte på kaffegrums, vidste I det? Altså på det, som er tilbage, når man har drukket kaffen, som er fuldt af næringsstoffer og gode sager til planter. Det lærte jeg i weekenden af Beyond Coffee, og i går spiste jeg kaffegrumsgroede østershatte til frokost. Men først morgenmad:

emma slebsager kæmpe peanutbuttermadEndnu et brød fra Emmerys via Too Good To Go – jeg puttede hele molevitten i fryseren, da jeg købte brødposen, så nu har jeg lækkert brød til de næste mange morgener. Elsker ristet, hvidt, luftigt brød. Det knaser så højt og mætter så lidt.østershatteOg her har vi dem så, østershattene! Stegt på panden med lidt ramsløg (who am I?), en god sjat olivenolie + salt og peber. Og så serveret på ristet rugbrød med ærtepure. Haps! Der var ikke et øje tørt, kan jeg love for. Jeg spiste fire madder :D

emma slebsager sammenskudsgildeOm aftenen tog jeg til sammenskudsgilde med en flok seje kommende psykologer. Vi spiste salater, tærte, hummus, ovnbagte kartofler og naanbrød og snakkede om festlege, mistænkeliggørelse af voldtægtsramte og grænseoverskridende gymnasieritualer. Så fin afslutning på en dejlig dag.

 

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

8 kommentarer

 • Besvar
  Katrine
  20. april 2016 at 09:15

  Tak for tippet med Too good to go – jeg hentede min første pose brød fra Emmerys i går. Et stort hvedebrød, et rugbrød og fire müsliboller. Så lækkert at kunne minimere madspil, spise økologisk og billigt på samme tid.
  Jeg kom til at tænke, hvordan ved du, at det du får derfra er vegansk?

  • Besvar
   Emma
   20. april 2016 at 16:42

   Det var så lidt – fedt, at du har kastet dig ud i det også :) Jeg ved ikke, om brødet fra Emmerys er vegansk, men det gør mig sådan set ikke så meget – jeg er jo ikke veganer, og synes netop at økologi/mindre spild-kombien er helt perfekt.

   • Besvar
    Katrine
    21. april 2016 at 10:59

    Ah, det var ikke for at skyde dig noget i skoene, det antog jeg vist bare, da al din lækre mad på bloggen er vegansk. Uanset hvad synes jeg det er en rigtig god tilgang til det, der er stor forskel på at købe (måske) animalske produkter “fra ny” og så købe dem, der ellers bare ville være blive smidt ud :)

    • Besvar
     Emma
     21. april 2016 at 11:04

     No problem! Og lige præcis, jeg 100% enig!

 • Besvar
  Ida V.R.
  20. april 2016 at 11:42

  Det er så dejligt med de større billeder, her på din nye platform. Jeg har også prøvet Too good to go. Jeg synes vi fik virkelig meget for pengene. Og det er rigtigt med hvedebrødet – smager så godt, mætter så lidt. ;)

  • Besvar
   Emma
   20. april 2016 at 16:40

   Tak, det er dejligt at høre! Det er også lidt sjovere at fotografere, når det kommer ud i så fint et format :) Fedt at du har været glad for TGTG!

 • Besvar
  louise
  26. april 2016 at 22:21

  Hey… har været væk i en periode…. Er jeg gået glip af kaffe-østershatten? Eller vil du skrive om dem?
  Og havd er nu det med de Emerys poser? Øj jeg er lanft bagud :)

  • Besvar
   Emma
   27. april 2016 at 17:23

   Velkommen tilbage! Jeg har ikke skrevet andet om østershattene, end det som står her i indlægget :) Du kan læse mere inde på http://www.beyondcoffee.dk, hvis du vil! Og brødposen er købt via app’en Too Good To Go :)

  Skriv en kommentar