Mad

Juni måneds måltider

Jeg elsker sommermånedernes måltider! De er altid lige lidt mere farverige og sprøde end de måltider, jeg spiser på andre tider af året. Det varme vejr gør simpelthen, at jeg får lyst til at spise sprøde salater, kølige smoothies og knasende frugt og grønt så tit, jeg overhovedet kan. Her er de måltider, som endte på bloggen i juni:

Til morgenmad har jeg spist masser af ristet brød med nøddesmør, som jeg plejer, og suppleret med vandmelon og smoothies. Jeg bagte en stor portion pandekager en dag og spiste dem til morgenmad over flere dage – virkelig et godt tip, hvis man trænger til luksusmorgenmad, men ikke har tid til at stå og stege hver dag.

Til frokost har jeg spist salater, sandwiches og en enkelt portion kokosyoghurt med rabarberkompot på en dag, hvor jeg bare trængte mere til mere morgenmad end til egentlig frokost. Mine bedste sommersalater er med nye kartofler eller linser – så kan det ligesom ikke gå helt galt.

Om aftenen har jeg holdt sammenskudsgilde med søde damer, spist polenta stegt på panden, kastet hurtige pastaretter sammen og lavet curry for første gang i månedsvis. Simpelt og hurtigt kunne være fællesnævneren – for hvem gider stå længe over gasblusset, når solen skinner udenfor?

Nu er det juli, og jeg glæder mig til at smovse jordbær, grille grøntsager og spise chips!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

0 kommentarer

Skriv en kommentar