Andet

Juni i firkanter

Gulv under fødderne, et køleskab og en elkedel og et bad, man ikke skal stå i kø til – jeg er hjemme! Juni har været eksamen, sommerhus og festival og fyldt med kontraster. I onsdags tog jeg hjem fra Roskilde for at gå til feedback på det projekt, vi arbejdede på hele maj måned, så nu er der 100% sommerferie indtil september. Jeg har haft en skøn juni og glæder mig til juli, som jeg er sikker på bliver et hit. Den skal stå på sommerhus, Fanø, Sverige med damerne og et smut til Århus og min bror. Her er måneden, der gik, fra min instagram:

Paul Auster på et tæppe i skyggen i sommerhuset • køholdet i Roskilde • min festivalmadpakke • muffins med banan, der nærmest bare var søde boller • min bror, der læste digte op i Dream City tirsdag formiddag • jordbær hjembragt fra sommerlandet • himlen den dag, vi afleverede vores sidste eksamensopgave • tid til yoga igen • en vandmelonsmorgenmad med Murakami on the side.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

2 kommentarer

 • Besvar
  A+K/VenterPaaVin
  7. juli 2014 at 20:47

  Lækre sommerbilleder – instagram er bare hyggeligt.

  – Anne

  • Besvar
   Emma
   7. juli 2014 at 21:36

   Tak! Det synes jeg også :)

  Skriv en kommentar