Andet

Juli i firkanter

Sikke en juli, det har været. Med høj sol, badeture og lange lune aftener i parker og haver. Jeg har været et smut i Brabrand hos min bror, i sommerhus med mine forældre og på Fanø i det fineste lavloftede sønderhohus. Mellem udflugterne har jeg hygget mig i København, badet i havnen og i havet, sovet i shelter på Vestamager og holdt min venindes polterabend. Hun skal giftes i morgen – uf, hvor jeg glæder mig! I aften skal jeg på min årlige udendørs opera-udflugt, så august starter godt ud i år. Ellers står den næste måneds tid på interrail og en cykeltur til Nordjylland. Herinde kommer der til at ske ting og sager, som jeg har puslet med bag kulisserne de sidste uger, men mere om det i weekenden! Sådan her så juli ud på instagram:

Dejlige damer i en båd til polterabend • Fanøkøkkenet med kig til haven • min mostera, som vokser og vokser • et sommermåltid i haven i sommerhuset • dagens skraldefangst hos Jakob i Brabrand • sushi af en rest bulgur • en hest og to cykler på vej i shelter • lidt af årets solbærhøst • en morgen med sojayoghurt, hjemmelavet müsli og kompot af jordbær og rabarber.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

6 kommentarer

 • Besvar
  Lene
  1. august 2014 at 20:11

  Det lyder som en perfekt sommer, bliver helt misundelig, især på din kommende interrailtur :-) Noget helt andet; jeg har prøvet at finde dine smarte wreck-glas i København, men jeg kan ikke finde dem nogle steder, har du et tip? Hilsen Lene

  • Besvar
   Emma
   3. august 2014 at 14:33

   Det kan du tro, jeg har. Man kan købe dem i Skjalm P ved Nikolajkirken!

 • Besvar
  Tobias
  11. august 2014 at 09:36

  Hvad lavede i på polterabendet?

  • Besvar
   Emma
   22. august 2014 at 10:42

   Vi spiste brunch, dansede afropowerdance i en have, sejlede i en båd på de københavnske kanaler og sluttede dagen med indisk mad, isvafler og røverhistorier!

 • Besvar
  Poulsen
  19. august 2014 at 23:35

  Skønne sommerbilleder. Håber du har fået nydt noget af den dejlige sommer vi har haft i Danmark i år, for den har været god. Men på billederne ser det ud som om du har fået noget ud af det :-)

  • Besvar
   Emma
   22. august 2014 at 10:50

   Tak skal du have, og det kan du tro :)

  Skriv en kommentar