Mad

Jordbærsyltetøj, kartoffelmadder, ribskage & vegeburgere

emmaslebsager jordbærmarmeladeI torsdags startede jeg dagen med to ristede boller, den ene med jordbærsyltetøj, som min far har lavet, den anden (som jeg spiste halvdelen af, mens jeg tog det her billede) med peanutbutter.

emma slebsager kartoffel på rugbrødTil frokost blev det kartoffelmadder med dijonsennep og et drys mikrogrønt. Kan I huske, at jeg vandt tre små spirehaver fra Tiny Gardens? De to første døde, fordi jeg havde for travlt med at suse rundt i sommerhuse, men den tredje har jeg haft stor succes med! Det kræver bare, at den får lidt vand hver dag, så vokser de små spirer så hurtigt, at man næsten kan se det ske.

emma slebsager kage ribsOm eftermiddagen spiste jeg et stykke ribskage med bær fra fødevarefællesskabet. Jeg bagte den i weekenden efter den her opskrift, som er vegansk og helt simpel. Desværre kunne man ikke rigtig smage ribsene :(

emmaslebsager burger kidneybønnebøfAh, om aftenen fik vi vegeburgere! Det har jeg ikke lavet i 100 år, og da jeg fandt ud af, at jeg havde alle ingredienser hjemme, var der ikke langt fra tanke til handling. Bøfferne er lavet af kidneybønner, forårsløg, peberfrugt, havregryn, chili, garam masala og en klat sennep. Haps!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

0 kommentarer

Skriv en kommentar