Mad

Jordbær, kartofler & blomkål

Hovedrollerne i min mad i torsdags var jordbær, kartofler og blomkål. Lokale og i sæson = mega velsmagende.

peanutbutter og jordbærJeg startede med to stykker ristet rugbrød med peanutbutter og jordbær, min yndlingskombination for tiden. Te til, selvfølgelig, og så var jeg ladet op og klar til en ny dag.

kartoffelmadderTil frokost spiste jeg rugbrød med sennep, kartofler og kapers. Måske ikke verdens med fotogene mad, men seriøst – sommerkartofler på rugbrød er SÅ godt. Kulhydrater med kulhydrater på, så er Emma glad.

curry og nye kartoflerTil aftensmad lavede jeg curry af et halvt gigantisk blomkålshoved, en dåse kikærter, en slatten peberfrugt og en rest frossen spinat, som jeg fandt i fryseren, da jeg afrimede den dagen inden. Man ved, at man har sommerferie, når man har tid og ork til at afrime fryseren!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

2 kommentarer

 • Besvar
  Hope
  15. juli 2016 at 21:33

  Sjovt historie plejer altid af rense køleskab om sommeren, så vi får det tømt godt ud inden ferie. Fryseren tager vi når temperaturen går under 0 grader om vinteren, så den store fryser kan bruges?

  • Besvar
   Emma
   16. juli 2016 at 10:22

   Smart! Jeg pakkede bare det hele ind i vores dyner, så holder det sig fint frossent, mens man afrimer :)

  Skriv en kommentar