Mad

Jordbær, gulerodshummus & kartoffelsalat

I torsdags havde jeg en vigtig opgave, nemlig at spise alle de jordbær og al den vandmelon, vi havde derhjemme. Det var en stop spild af mad-aktion, fordi vi begge skulle være væk i weekenden, og jeg klagede ikke.

emma slebsager jordbær mandelsmørTil morgenmad spiste jeg en skål jordbær og en bolle med mandelsmør. Bollen var faktisk en stop spild af mad-aktion i sig selv, den havde jeg nemlig reddet fra skraldespanden på mit arbejde om onsdagen. Jeg elsker at riste lidt kedelige boller på den her måde, så er der mere overflade = mere knas + mere plads til nøddesmør.emma slebsager gulerodshummusTil frokost spiste jeg ristet rugbrød med gulerodshummus. Det er som almindelig hummus, men med et par kogte gulerødder blendet med, så det bliver fint orange og smager lidt sødt. Bagefter spiste jeg vandmelon på altanen og nuppede en middagslur… Sommerferielivet! emmaslebsager jordbærkartoffelsalatOm aftenen lavede jeg den her salat af rester fra køleskabet: lidt salat, lidt kikærter, lidt kartofler og lidt grønt fra en fennikel og så resten af jordbærrene ovenpå. Mission accomplished!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

4 kommentarer

 • Besvar
  Regitze Stoflunde
  8. juli 2015 at 19:20

  Det var da en yderst god måde at få brugt ens rester på, hvis man kan kalde det, det. Ser godt nok ud som noget man gerne vil spise det hele af :-)

  • Besvar
   Emma
   9. juli 2015 at 09:28

   Jeg er lidt en “brug-det-hele-nørd”, og når det er sommer er det hele typisk sådan cirka nogle jordbær og en rest salat, og det er jo svært at gå galt i byen med :)

 • Besvar
  Gulerodshummus | Katy's Green Kitchen
  31. juli 2015 at 12:45

  […] blog, hun tager bare sådan nogle fine billeder af sin mad, som jeg finder meget inspirerende. En dag havde hun lavet gulerodshummus, og det syntes min smagssans lød så lækkert. Jeg har før lavet […]

 • Besvar
  Gulerodshummus | ANNESDATTER
  28. september 2015 at 20:46

  […] blog, hun tager bare sådan nogle fine billeder af sin mad, som jeg finder meget inspirerende. En dag havde hun lavet gulerodshummus, og det syntes min smagssans lød så lækkert. Jeg har før lavet […]

 • Skriv en kommentar