Andet

Jinglebells, jinglebells

Ja, så er det snart jul! Jeg fatter ikke, hvor tiden flyver hen. Jeg skriver speciale, går på legeplads, ses med veninder og de gode folk fra Sustain Daily, søger jobs til efter nytår, og så går dagene jo. Der er mange indlæg, jeg gerne vil skrive til bloggen. Blandt andet om bæredygtig investering, min bullet journal og at sælge sine brugte ting. De kommer! Men her er først en lille heads up, hvis du kunne tænke dig at mødes i virkeligheden. Jeg skal nemlig holde et foredrag om bæredygtig jul i Albertslund og sælge julemagasiner på hele to forskellige julemarkeder i løbet af de næste par uger. Og det ville være mega dejligt med selskab ♥

10. & 11. november: Sustain Daily på Finders Keepers

Nu i weekenden er der Finders Keepers i Lokomotivværkstedet i København, og for første gang skal Sustain Daily med! Jeg er i vores stand hele lørdagen og sælger magasiner, deler mine bedste tricks og uddeler high fives eller kram, hvis I hilser. Klokken 13.30 om lørdagen holder jeg et lille oplæg + Q&A om bæredygtig jul, og om søndagen holder Johanne to oplæg – et om jul og et om mode. Det bliver en fest! Der kommer vildt mange bæredygtige brands til markedet, så hvis du er på gaver med nogen i år, tror jeg det er det perfekte sted. Det er fra 11-17 begge dage, koster 40 kroner for én dag eller 60 kroner for begge, og du kan købe billet lige her.

13. november: Mere jul, mindre spild – foredrag på Albertslund Bibliotek

På tirsdag i næste uge smutter jeg til Albertslund sammen med Johanne for at holde foredrag og workshop om bæredygtig jul. Eventet er til alle, som gerne vil finde tilbage til en jul, der er rar og bæredygtig – frem for en, der drukner i overforbrug og stress. Vi kommer ind på, hvordan man kan introducere nye vaner, snige grønne tiltag ind fra sidelinjen og give sig selv lov til at stå ved sine værdier også i juletiden. Jeg glæder mig helt vildt. Det koster 40 kroner og være med, og du kan købe billet lige her.

24. & 25. november: Bæredygtigt pop-up marked i Nordhavn

Sidste weekend i november er der bæredygtigt pop-up marked i det nye Nordhavn. Vi har teamet op med folkene bag butikken Res Res, og sammen kommer vi til at have en kæmpe stand med masser af bæredygtig inspiration. Jeg er der om søndagen, Johanne er der om lørdagen – og det bliver en fest. Kom forbi og brug markedet som en undskyldning for at få gået end tur rundt i Københavns nyeste bydel. Der er gratis adgang, og det er fra klokken 11-16 begge dage.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

3 kommentarer

 • Besvar
  Iris
  15. november 2018 at 19:59

  Hej Emma
  Jeg tænkte på om ikke du kunne have lyst til at skrive lidt om din tilgang til kost? Hvordan du fx spiser på en dag eller en uge og om du egentligt lever plantebaseret/vegansk?
  KH

  • Besvar
   Emma
   15. november 2018 at 21:05

   Hej Iris! Jeg lever vegetarisk og spiser rigtig mange veganske måltider. Siden jeg blev mor har jeg ikke fået dokumenteret så meget, men jeg har vildt mange “tre måltider”-indlæg i arkivet, hvor jeg viser morgenmad, frokost og aftensmad fra mit liv :) Håber de kan fungere som inspiration, selvom de ikke er helt nye. Her er et link:
   http://emmaslebsager.dk/category/mad/

   • Besvar
    Iris
    16. november 2018 at 13:42

    Fedt, tak Emma! Jeg er vild med “tre måltider”-indlæggene, men det giver mening at det bliver sværere at dokumentere den slags med en lille, der selvfølgelig skal have noget opmærksomhed :)

  Skriv en kommentar