Interviews

Interview i Delfinen

emmaslebsager delfinen interview

Magasinet Delfinen har interviewet mig til deres nye nummer, som handler om bæredygtighed. Vi snakkede om fordelene ved at være vegetar og om det svære og akavede, der følger med sådan et valg. I slutningen af artiklen giver jeg gode råd til at komme i gang med at spise mere grønt og deler min bedste opskrift på pandekager. Delfinen er Aarhus Universitets studentermagasin, så hvis du bor i Aarhus kan du nuppe et gratis eksemplar på universitetet. Ellers kan interviewet læses i sin fulde længde på nettet lige her.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

5 kommentarer

 • Besvar
  Bodil
  13. april 2015 at 09:41

  Rigtig godt interview, Emma. Håber det kan få mange flere med på vegetarvognen. Det er bl.a. på grund af din blog, at jeg blev vegetar.

  • Besvar
   Emma
   13. april 2015 at 18:51

   Tusind tak Bodil, hvor er det dejligt at høre!

 • Besvar
  Louise
  13. april 2015 at 12:54

  Stor ris herfra også… Jeg synes du er så sej, og jeg ville være super stolt, hvis det var mig, der havde lavet det interview… Nåh ja, og bloggen selvfølgelig:)
  Det hele er meget inspirerende, og man kan jo også læse i kommentarfelterne, at du netop gør det du gerne vil, nemlig inspirerer folk til mere bæredygtige valg. Dét er sgu godt gået!
  Og det der med at være “hverdagsaktivist” satte noget igang i mig… For jeg var til demo i fredags mod skifergasboringerne, og må indrømme at det er fedt at vise og stå ved sin holdning, men også at jeg føler mig lidt malplaceret der! Så at kunne gøre lave et aktivist arbejde i hverdag, det er interessant…
  Masser af lys og varme herfra :)

  • Besvar
   Emma
   13. april 2015 at 18:52

   JUHU, hvor blev jeg glad for din kommentar! TAK!

 • Besvar
  Louise
  13. april 2015 at 12:54

  Hov, ROS selvfølgelig

 • Skriv en kommentar