Mad

Inspiration: Jenny Mustard

Glædelig tirsdag, og tak fordi I giver så meget pep her, på instagram og på facebook! Dagens tip er svenske Jenny Mustards veganske videoer, som har givet mig lyst til at lave frisk vegansk pasta og stege rösti af fødevarefællesskabskartofler og indlede en morterjagt i genbrugsbutikkerne her på Nørrebro, så jeg kan smadre hele krydderier sammen til chai.
• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

4 kommentarer

 • Besvar
  Louise
  16. april 2015 at 12:47

  Hun er godt nok skæg… Selviscene sættende, men hun har noget at have det i, det er sejt. Fede holdninger hun har, synes jeg. Fed inspiration, tak :)

  • Besvar
   Emma
   16. april 2015 at 15:49

   Ja helt sindssygt selviscenesættende og image-agtig, men det kan jeg også godt lide nogle gange. Ekstremer og kontraster. Fedt, at du synes det samme!

 • Besvar
  Line sol
  10. maj 2015 at 11:50

  Hej Emma.
  Jeg har lige fået din blog anbefalet af min kære bror JAcob rask. Jeg har lige selv startet en blog og ville elske at lave mit design selv. dit design er virkeligt flot og inspirerende. hvordan mon du har lavet det ? og hvis du stadig mangler en morter, har jeg en du må få!
  Knus fra Line

  • Besvar
   Emma
   10. maj 2015 at 15:28

   Hej Line, hvor hyggeligt at Jacob har vist dig herind. Jeg har lavet min blog i wordpress, og designet er et gratis wordpresstema, som jeg selv har pillet en del ved (html og css). Tegningerne har jeg tegnet og scannet ind :) Var det sådan noget, du mente? Ellers kan du bare spørge løs på mail ved at klikke på kuverten oppe i højre hjørne af bloggen. Og jeg vil mega gerne have en morter! Bor du i København? KH Emma

  Skriv en kommentar