Indkøb

Indkøbskurven

Årets første knoldselleri er landet i posen fra Fødevarefællesskabet og efterfølgende i min mave, jeg har kogt æble/kvædegrød, fyldt fryseren med rugbrød og spist et net klementiner og tænkt på julen. Her er mine indkøb fra den sidste tid.  uge 44 rødløg timian spidskål knoldselleriemma slebsager indkøb november 1► Når der er 25% på økologi, så fylder jeg skabene med nødder. Utroligt, at de skal være så dyre.emma slebsager indkøb oktober 6uge 44 porrer kvæder hasselnødder emma slebsager indkøb november 2emma slebsager indkøb november 3uge 44 pærer kartofler fennikel emma slebsager indkøb oktober 9► I Superbrugsen på Nørrebrogade har de økologiske æbler fra Fejø i løs vægt for tiden, hurra!
emma slebsager indkøb oktober 8emma slebsager indkøb oktober 7

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

3 kommentarer

 • Besvar
  Linn
  9. november 2015 at 23:21

  Jeg elsker når knoldsellerin kommer på efteråret. Det er sjov, hvordan man sådan kan glæde sig til den – men det smager bare så godt. Haps! :)

 • Besvar
  Kamille
  16. november 2015 at 15:50

  Hej Emma,

  Jeg har et vildt godt tip til dig fra én, der også er træt af dyre nødder: køb dem i England over nettet!

  https://www.buywholefoodsonline.co.uk/organic-almonds-10kg-bulk.html

  Kiloprisen er lavere end ikke-øko købt i Danmark: 12,73 kr pr. 100 gram :D

  Hvis man køber for over 100 pund, som f.eks. posen med 10 kg mandler her, så får man fragt gratis til Danmark. Så er det bare at alliere sig med et par nøddeglade venner og dele rovet og fryde sig lidt over, at man har fundet en måde at omgå den tåbelige nøddeafgift vi har i Danmark på. Der er i øvrigt ingen told, da det er indenfor EU:D

  • Besvar
   Emma
   17. november 2015 at 23:41

   Hej Kamille, tak for tip! Det er godt nok mange penge at lægge på mandler på én gang, men måske skulle jeg gå i gang med at lede efter nogen, som vil dele sådan en pose :) Din kommentar var forresten røget i spammappen – det sker nogle gange, når der er links i. Men nu er den reddet!

  Skriv en kommentar