Indkøb

Indkøbskurven i januar

Her til formiddag har jeg skrevet min eksamensopgave færdig, afleveret den, søgt om orlov fra uni det næste semester og købt en fejringsromkugle fra Naturbageriet. Ikke så lidt inden klokken 12! Mit næste halve bliver altså en del anderledes, end mit liv har været siden 2011, og jeg glæder mig helt vildt til at lægge min energi i Sustain Daily og have tid til flere spontane kaffeaftaler. Her er mine indkøb fra januar måned: en pose fra Fødevarefællesskabet, lidt fra supermarkedet og en enkelt fra helsekosten, som altid vegansk og økologisk og SU-venligt :)

emma slebsager indkøb jan 4uge 1 æbler gulerødderemma slebsager indkøb janemma slebsager indkøb jan 5► Der var tilbud på røde druer (en bakke for 5 kr.) i Superbrugsen, så jeg nuppede to og frøs den ene ned. Har I prøvet at spise frosne druer? Det er virkelig en god snack. Tartex-pålægget var også på halv pris, så jeg fyldte lageret. emma slebsager indkøb jan 3emma slebsager indkøb jan 6► Bemærk venligt, hvor stort peanutubutterglasset er! Et halvt kilo, ja tak!uge 1 palmekål rødbederemma slebsager indkøb jan 7emma slebsager indkøb jan 2emma slebsager indkøb jan 1uge 1 lilla spidskål kæmpekålrabi kartofler

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

8 kommentarer

 • Besvar
  Julie
  25. januar 2016 at 19:00

  Det er simpelthen bare en af de bedste dage, når man endelig kan aflevere en færdig eksamensopgave. Tillykke med det:-)
  Haha, ja peanutbutterglas kan aldrig blive for store. Jeg har dog været nødt til at ligge bånd på mig selv og begrænse indkøbene af peanutbutter, da de på mystisk vis forsvinder alt for hurtigt fra mit lager;-)

  • Besvar
   Emma
   26. januar 2016 at 10:31

   Tak! Og ja, du har helt ret, de dage er gode. Peanutbutter kan man ikke få for meget af efter min mening, så jeg køber gladeligt to glas ad gangen og sørger for at fylde op, inden jeg løber tør ;)

 • Besvar
  Christinna
  25. januar 2016 at 19:09

  Jeg elsker dine “det-har-jeg-købt-i-denne-måned”-indlæg. Du får det til at se så nemt og overskueligt ud. Det er meget inspirerende. Tak.

  • Besvar
   Emma
   26. januar 2016 at 10:31

   Øj, tak! Det er præcis det, jeg gerne vil: Vise at det ikke er så svært.

 • Besvar
  Cathrine
  25. januar 2016 at 20:24

  Kære Emma
  Jeg har et par “apropos og så alligevel ikke”-spørgsmål til dig.
  1. Har du nogensinde prøvet at lave hjemmelavet streich? Jeg holder meget af det, men jeg synes virkelig det er dyrt i helsekostbutikker. Jeg har et par gange købt stort ind i Lidl i Tyskland, hvor de har dem billigt. Men jeg vil allerhelst prøve at lave det selv (fordi jeg trods alt ikke kommer så jævnligt til Tyskland). Burde det ikke kunne lade sig gøre, tror du?
  2. Du har et par gange skrevet om dine togrejser i Østeuropa og Balkan (måske? eller husker jeg forkert her?). Jeg kunne rigtig godt selv tænke mig at rejse rundt i Balkan til sommer med tog, men jeg kunne virkelig godt bruge endnu flere råd og gode tips til det praktiske. Jeg har rejst rigtig meget men altid med fly om på den anden side af jorden. Og det harmonerer for mig ikke vanvittigt godt med et mere bæredygtigt liv. Men jeg synes simpelthen det med at rejse i Europa og Balkan er mega uoverskueligt. Jeg ville være 100% mere tryg ved at krydse Mellemamarika alene uden at kunne et ord spansk (hvilket jeg da også har gjort ;) ), og det er nok fordi, det andet er så ukendt for mig. Har du mod på at hjælpe mig – og andre – måske endnu mere med det? :)

  • Besvar
   Emma
   27. januar 2016 at 18:53

   Hej Cathrine! Med hensyn til det første, så kan du vist lave noget hjemmelavet streich-agtigt ud af solsikkekerner + diverse lækre ting, det har jeg set mange gøre på forskellige veganersider rundt omkring :) Tror bare det kræver en rimelig god blender. Med hensyn til det andet, så vil jeg meget gerne hjælpe – det er rigtigt, at jeg var på interrail forrige sommer, og jeg elsker at rejse med tog! (http://emmaslebsager.dk/postkort-fra-psykotoget/)
   Det nemmeste er nok, hvis du sender mig en mail med lidt mere konkrete spørgsmål.

 • Besvar
  Bodil
  27. januar 2016 at 10:54

  Lækkert – som altid :-) Glæder mig til at Sustain Daily udkommer – det er virkelig et inspirerende projekt.

  • Besvar
   Emma
   27. januar 2016 at 18:50

   Det er glad for, at du synes! Vi glæder os også helt vildt :D

  Skriv en kommentar