Indkøb

Indkøbskurven er tilbage

Kan I huske dengang, jeg jævnligt delte mine indkøb med jer på bloggen? Efter sommerferien er jeg ikke kommet ind i rytmen med at fotografere indholdet i mine indkøbsposer (eller rettere: indholdet i min rygsæk og min cykelkurv og mine lommer, jeg glemmer tit et net og køber af princip ikke poser), men nu skal det være! Her er et udpluk af, hvad jeg har købt på det sidste. En god gang basisvarer (ris, linser, løg, gulerødder, peanutbutter, kokosmælk, tomat på dåse og müsli) og så et par poser fra Fødevarefællesskabet, som jeg næsten altid tager mig tid til at fotografere, fordi de er så smukke.

emma slebsager indkøb oktoberemma slebsager indkøb oktober 2uge 34 snitbønner blommer emma slebsager indkøb oktober 4► Økologisk sambal oelek har virkelig været en mangelvare i mit liv. Jeg har krydret med chiliflager i stedet for, men det er bare ikke det samme. Derfor blev jeg mægtig glad, da jeg fandt det lille glas med den stærke chilisovs i en økologisk udgave i Superbrugsen.emma slebsager indkøb oktober 1emma slebsager indkøb oktober 5 uge 36 grønkål blommer hyldebær persille

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

11 kommentarer

 • Besvar
  Hope
  20. oktober 2015 at 12:01

  Ja tak:-)

  • Besvar
   Emma
   21. oktober 2015 at 17:08

   :)

   • Besvar
    Hope
    8. november 2015 at 17:21

    Den smukkeste fennikel :-)

    • Besvar
     Emma
     9. november 2015 at 08:36

     Ja, den var virkelig fin :)

 • Besvar
  Sara
  20. oktober 2015 at 12:43

  Jaa, jeg elsker at se hvad der er faldet ned i din indkøbskurv :)

  • Besvar
   Emma
   21. oktober 2015 at 17:07

   Fedt! Det giver god motivation for at komme ind i kampen igen.

 • Besvar
  Benedikte
  20. oktober 2015 at 13:31

  Jeg er sur på irma, fordi de har sat prisen op på ovenviste (yndlings-) mandler :-(
  Til gengæld et indkøbs- sparetip: Føtex’ små og ret behagelige forretninger “føtex food” har 25% på al økologi hver tirsdag og hver torsdag!

  • Besvar
   Emma
   21. oktober 2015 at 17:07

   Ja, 30 kroner! Det er ret dyrt, men de smager også virkelig godt. Det med Føtex Food vidste jeg ikke. Der er lige åbnet en 100 meter fra hvor jeg bor, så det var det perfekte tip :)

   • Besvar
    Benedikte
    24. oktober 2015 at 12:57

    Jeg mener faktisk at de har sat prisen op FRA 30 kr, dvs. nu omkring 33/34 kr. Men det er virkelig de bedste mandler. Så må vi jo opstøve dem på tilbud :-)

 • Besvar
  Pernille
  20. oktober 2015 at 19:54

  Jeg elsker dine indkøbsbilleder:-)

  • Besvar
   Emma
   21. oktober 2015 at 17:06

   Det er dejligt at høre!

  Skriv en kommentar