Indkøb

Indkøb i november

Endnu en måned er gået. Mine indkøbsnet og min rygsæk (sygt smart, når man også skal slæbe et barn med op ad trapperne!) har været fyldt med indkøb fra Nørrebros supermarkeder, LØS på Vesterbro og Fødevarefællesskabet. Lad os se, hvad der kom med hjem og landende på et fotografi:

► Rosenkål på stok er en af de ting, jeg aldrig havde set, før jeg blev medlem af KBHFF. Den kæmpestore ting er en oversize kålrabi forresten. Og for at være ærlig, så ligger den stadig i mit køleskab og fylder og kigger på mig. Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal angribe den.

► Gæt hvad vi serverede for min familie, da de kom på besøg en aften… Jep, burgere! Jeg lavede bøffer efter en opskrift i Mia Sommers bog ‘Vegansk velvære’, og de blev sindssygt gode. De består primært af champignon og sorte bønner og blev 100% af alle inklusive min bror, som ville have opskriften.

► Jeg har været i LØS igen, for jeg løb tør for dampede hasselnødder. Kom til at købe hasselnødder i mørk chokolade og saltede cashews med hjem også. Sygt lækkert. Peberkagerne (i kæmpe plastikindpakning) købte jeg i Netto. De var økologiske og veganske, og jeg kunne ikke stå for dem. Elsker den svenske slags, hvor der er stødt ingefær i dejen.

► Sidst, men ikke mindst: Dhalingredienser! Med hvidløg, ingefær og røde linser kommer man langt i mit køkken. Faktisk lavede vi dhal til nogle andre end os selv, nemlig et vennepar, som fik en datter for et par uger siden. Jeg havde tre poser frossen dhal med til dem, da jeg kom på barselsbesøg, og det blev varmt modtaget.

I morgen er det december. Jeg fatter det ikke.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

13 kommentarer

 • Besvar
  Living with Less
  1. december 2017 at 01:30

  Så smukt et billede, det øverste 🥦 🍆 🍎 🥑 🥒

  • Besvar
   Emma
   1. december 2017 at 20:03

   Årh tak! jeg synes de fine grøntsager fra Fødevarefællesskabet er så dejlige at fotografere 😊

 • Besvar
  Kirsten
  1. december 2017 at 09:34

  Jeg er helt vild med de her indlæg!

  • Besvar
   Emma
   1. december 2017 at 20:05

   Juhuu, der er jeg glad for at høre! De er også så hyggelige at lave 😊

 • Besvar
  Ida
  1. december 2017 at 10:27

  Tror du ikke du kan få lov til at dele opskriften på de der burgerbøffer med os? De lyder så lækre jo!

  • Besvar
   Emma
   1. december 2017 at 20:04

   Hm jeg ved det ikke, tænker at det er dårlig stil når opskriften er fra en bog? Kan jo prøve at høre Mia ad!

   • Besvar
    Ida
    4. december 2017 at 11:39

    Det er der jo rigtig mange bloggere, der gør og så længe man krediterer tænker jeg ikke det er noget problem?

    • Besvar
     Emma
     4. december 2017 at 16:05

     Jeg har spurgt Mia, og det er i orden med hende :) Jeg skriver et indlæg om den lækre bøf snarest.

     • Ida
      5. december 2017 at 10:47

      Ej, hvor dejligt! Det vil jeg glæde mig til! :)

 • Besvar
  Camilla Tromborg
  1. december 2017 at 12:34

  Dhal er altså virkelig bare noget af det bedste <3

  • Besvar
   Emma
   1. december 2017 at 20:04

   Nemlig! Har spist det til aftensmad i dag!

 • Besvar
  Karin
  14. december 2017 at 19:59

  Kålrabbimos er jo lækkert – evt. også iblandet kartofler og lidt gulerod.

  • Besvar
   Emma
   14. december 2017 at 22:18

   Tak Karin, måske skal den blive til mos!

  Skriv en kommentar