Indkøb

Indkøb i marts

Sidste dag i marts, og jeg er kun nået op på fem billeder af mine indkøb. Det skyldes, at vi har været afsted på ferie i en uges tid og tømt køleskabet inden da. Og at vi har haft pizzarester i fryseren. Og at det efterhånden er svært at have sådan en opstilling af indkøb for sig selv herhjemme med den fart, Otto har på! Med lad os se på, hvad der landede i indkøbskurven og på mit kamera.

► Gæt hvad vi fik til aftensmad en af dagene? Jeg supplerede med ris, en dåse tomat, løg, hvidløg og en dåse kidneybønner. Haps!

► Ferieindkøb! Ren convenience. Det er første gang, jeg køber de der små smoothies. Jeg havde fået et tip om, at de var gode at have med i flyet og give, når det letter og lander. Det kom vi dog aldrig til. Men så fik han dem på udflugter på ferien i stedet for. Glassene med babymad var også til ferien, og posen med blandet slik købte jeg til mig selv. Jeg skulle nemlig flyve alene med Otto(!), og i sådan en situation er det godt med lave forventninger og masser af slik. Det sker et par gange om året, at jeg blander sådan en pose og glemmer alt om gelatine og økologi.

► Mega god pose fra Too Good To Go! Der var endda et helt brød mere i, som jeg tog med hjem til en veninde, før jeg tog det her billede. De tre helt runde boller med sesam på er vist burgerboller, så jeg må hellere lave verdens bedste veganske burgerbøffer snart!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

4 kommentarer

 • Besvar
  Anne R
  2. april 2018 at 11:11

  Så inspirerende :-) De der majssnacks har jeg vist ikke set før. Er de nye?

  • Besvar
   Emma
   2. april 2018 at 21:52

   Nej, det tror jeg ikke. De er til babyer :)

 • Besvar
  Anne R
  3. april 2018 at 10:29

  Så er det nok derfor, jeg ikke spottet dem 😉

  • Besvar
   Emma
   3. april 2018 at 13:26

   Hehe ja! Kan fortælle at de smager som en meget meget kedelig version af ostepops.

  Skriv en kommentar