Indkøb

Indkøb i marts ’17

Så er det blevet til tid til hælde marts måneds indkøb ud på bloggen! Jeg har hentet to grøntsagsposer i Fødevarefællesskabet, hvis indhold primært er blevet bagt i ovnen, toppet med persille og ristede kerner og spist med ketchup til – og ellers har jeg handlet i diverse supermarkeder på Nørrebro og været et smut forbi Torvehallerne for at fylde tedåserne op hos Tante T. Desværre måtte jeg ikke få teen direkte i dåserne, som jeg plejer – noget med fødevaretilsynet. Øv altså. Jeg er virkelig ikke fan af den slags latterlige regler, som forhindrer butikkerne og os som bruger dem i at gøre det, der er mest fornuftigt. Nå – vi tager et kig:

► Jeg har været heldig med en Too Good To Go-pose fra Emmerys i denne omgang. De bedste poser er nemlig dem, hvor der er rugbrød i – og i den her var der både et rugbrød og en rugbrødsbolle. Haps haps. Croissanten gjorde mig heller ikke noget.

► Vi var et smut i Tyskland og havde store planer for alt det lækre, vi skulle have med hjem. Men så var alle supermarkederne lukket om søndagen… Oh well. Lidt lækkert blev det da til! Mandelsmørret og smørrepålægget med “basitom” (basilikum og tomat) er gaver fra Jonathans mor :)

► Når nu jeg var i Torvehallerne, måtte jeg også lige forbi ASA og dufte til krydderier. Jeg endte med at købe tre slags – karry, dukkah og falafelblanding. Uden at have dåser med. Sådan kan det gå.

Johanne og jeg var forbi LØS for at filme en lille video om Sustain Yearly, og jeg havde heldigvis lige nået at få et tomt glas med i tasken til deres fantastiske dampede hasselnødder. De er vanedannende gode, de nougatnødder. Halvdelen af glasset er tømt allerede, jeg kan fortælle.

Det var det! Husk at du kan følge med på instagram, hvor jeg hedder emmaslebsager, og på bloglovin!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

4 kommentarer

 • Besvar
  Hope
  2. april 2017 at 14:23

  Uh ja shopping i Tyskland? ser frem til at skulle afsted i påsken og have mandelsmø med hjem, det er mums☺

  • Besvar
   Emma
   3. april 2017 at 20:43

   Det er det nemlig! God tur :)

 • Besvar
  Anna
  4. april 2017 at 15:47

  Elsker de her indlæg, de er så fine! :) Skal snart have besøgt LØS, hvordan vil du sige deres priser er i forhold til almindelige supermarkeder?

  • Besvar
   Emma
   4. april 2017 at 19:37

   Jeg synes de er meget fair i priserne! Man betaler i hvert fald ikke mere, end noget tilsvarende ville koste i et supermarked :)

  Skriv en kommentar