Indkøb

Indkøb i juni

Mmm, sommerindkøb <3 Jeg har mæsket mig i jordbær, nye kartofler, agurk, asparges og vandmelon siden sidst. Plus det løse, selvfølgelig – pasta, nødder, rugbrød, grøntsager, riskiks… You gotta survive. Sådan her har min indkøbskurv og mine KBHFF-poser set ud den sidste måneds tid eller halvanden:

uge 25 juni indkoeb 1juni indkoeb 2juni indkoeb 6► Endnu en brødpose fra Too Good To Go har fyldt min fryser op. Denne gang var jeg endda så heldig at få et rugbrød med! Og en kyllingesandwich faktisk også, men den gav jeg videre til en kødspisende veninde :)

uge 22 1 juni indkoeb 9uge 25 3 uge 22 3juni indkoeb 3 uge 22 2 juni indkoeb 4 ► Roskildemadpakkeindkøb! Kom dog til at spise chokoladen, før jeg tog afsted. Sådan kan det gå.

juni indkoeb 7juni indkoeb 8uge 25 2juni indkoeb 5

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

4 kommentarer

 • Besvar
  Barnets mor
  7. juli 2016 at 23:16

  Det er meget inspirerende at følge med i, hvad du køber :-)

  // Barnets mor

  • Besvar
   Emma
   8. juli 2016 at 14:05

   Tak! Det gør det lige lidt sjovere at dele, når man får sådan en kommentar :)

 • Besvar
  Johanne
  8. juli 2016 at 13:18

  Mums palmekål hva? ;)
  Jeg har ikke fået nok jordbær i Juni kan jeg mærke.. Tror jeg hamstrer til weekenden.

  • Besvar
   Emma
   8. juli 2016 at 14:04

   Hehe, heldigvis er det bladbeder! Håber palmekålen venter til laaaangt ind i november med at dukke op. God hamstring – man kan aldrig få jordbær nok.

  Skriv en kommentar