Indkøb

Indkøb i juni

Så blev det juli og tid til at kigge på, hvad der landede i mine indkøbsnet og rygsækken og cykelkurven af madvarer i løbet af den sidste måned. Jeg har været i supermarkeder, i Torvehallerne og i Fødevarefællesskabet og hapse lækre ting til mine måltider. Vi kigger:

► Så kom sommeren! At hente sådan en pose her i Fødevarefællesskabet er jo den rene luksus. Nye kartofler, friske krydderurter, sprøde grøntsager. Jeg er solgt og sommerglad!

► Jeg fyldte krydderidepoterne op med karry, peber til peberkværnen, røget paprika og stødt kardemomme hos bedste ASA Spice i Torvehallerne. De giver 20% rabat, når man har sine egne beholdere med, og så har de byens bedste krydderier og er helt økologiske.

► Mærkelig kombination med frugt og grønt uden indpakning, en pose chips og et glas rødbeder, tænker du? Det er fordi de her indkøb er fra Wefood! Deres udvalg skifter hver dag, fordi de sælger overskudsvarer, som andre butikker ikke vil sælge. Der var bid, da jeg var forbi – bananerne røg direkte i fryseren, tomaterne og blomkålen blev til en curry, og chipsene tog jeg med som snack i folkemødebussen. Gav 32 kroner for det hele.

► Vi har kastet os over at teste vegetariske pølser herhjemme. Man må jo være forberedt, når sommerens grillfestinvitationer lige så stille begynder at dukke op! Hvis nogen af jer har en favorit, så sig endelig til – helst vegansk og økologisk, men bare et af kravene er opfyldt er det også okay.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

0 kommentarer

Skriv en kommentar