Indkøb

Indkøb i juli

Det er ikke meget, jeg har været hjemme i juli måned. Vi var på ferie de to første uger, og så har vi været på Fanø nogle dage i et smukt stråtækt hus og en weekend i sommerhus med mine forældre. Med andre ord har køleskabet primært indeholdt ting, der kan holde sig længe – marmelade, drikkevarer, lidt grøntsager og ting som chilisovs og sennep. Men lidt har jeg da købt ind og spist! Vi tager et kig:

► Vandmelon, vandmelon, vandmelon! Tror aldrig jeg har spist det i så store mængder som denne sommer.

► Sammen med en håndfuld andre fra min boligforening købte jeg stort ind af spanske mandler fra Colombani. Et helt kilo bare til mig – så er der mandler nok i basislageret til de næste mange måneder!

► Apropos basislager, så var jeg simpelthen løbet tør for mørk chokolade. Det sker ellers ikke ofte og kan absolut ikke anbefales ;)

► Totalt heldig brødpose fra Emmerys via Too Good To Go – med hele to rugbrød! Jeg køber poserne, skærer brødet i skiver og fryser det ned, og rugbrød er altid i høj kurs herhjemme. De to tebirkes tror jeg, at vi skal have til morgenmad i weekenden. Der var faktisk også en minichokolademuffin i posen, men den forsvandt ned i min mave, før jeg nåede at tage billedet.

►  Jeg har haft lyst til en curry med sorte bønner og søde kartofler i evigheder. Nu skal det være.

Hvad glæder du dig til at spise i august?

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

8 kommentarer

 • Besvar
  Anne
  8. august 2017 at 08:33

  Det ser så lækkert og inspirerende ud. Det jeg glæder mig aller-allermest til at smage i august er at smage mine egne æbler i slutningen af måneden. Mine to æbletræer bugner i år, og det er et af haveårets højdepunkter :-)

  • Besvar
   Emma
   8. august 2017 at 10:16

   Uhhhhm, det kan jeg virkelig godt forstå! Jeg glæder mig også til de danske æbler. Har en drøm om at skubbe barnevognen ind til Nyhavn, når Fejø-frugten ankommer :)

 • Besvar
  Jane
  15. august 2017 at 13:47

  Vi har en meget produktiv squash-plante i haven, så den står på squash i mange varianter, og så har vi fået bønner, kartofler og gulerødder fra mine forældres have, så vi spiser grønt og billigt for tiden :)

  • Besvar
   Emma
   16. august 2017 at 10:59

   Uhm, jeg elsker squash. Lov mig lige, at du også bager en squashkage?

 • Besvar
  Lulu
  16. august 2017 at 08:57

  Hej Emma, har du en form for basisopskrift på en god curry, som også kan nydes af dem i familien, der ikke altid er lige vilde med vegetariske/veganske retter? :)

  Hilsen Lulu

  PS. tusinde tak for en skøn blog, og for super meget inspiration hos Sustain Daily – især er jeg vild med jeres podcasts, som er virkeligt dejlige at lytte til sammen med en gåtur i skoven!

  • Besvar
   Emma
   16. august 2017 at 11:03

   Hm, det er svært at sige om din familie vil kunne lide den, men her er min standardfremgangsmåde:
   Løg, hvidløg, ingefær, karry, chili og koriander steges i olie
   Grøntsager og bælgfrugter tilsættes (fx kikærter, gulerødder og kartofler eller hvad jeg nu har) + en dåse flåede tomater og lidt vand. Koges til grøntsagerne er møre.
   Kokosmælk, evt grøntsager som bare lige skal koges op (spinat, ærter fx) tilsættes og det hele varmes og smages til med salt og peber. Jeg spiser næsten altid ris til. Håber den kan bruges?

   Og hvor er det dejligt, at du kan bruge inspirationen! Det er jeg glad for at høre. Totalt hyggeligt, at du går rundt i skoven og lytter til os :)

 • Besvar
  Trine
  17. august 2017 at 18:57

  Random spørgsmål, men er dine toogoodtogo emmerys rundstykker også hårde som død og helvede? Når vi får en pose med rundstykker i, er de seriøst allerede klar til at bruge som relativt aggressive mordvåben

  • Besvar
   Emma
   17. august 2017 at 18:59

   Haha, ja de er ikke meget værd! Jeg plejer at skære dem på den “forkerte” led i rimeligt tynde skiver og riste dem, så synes jeg de er gode nok :)

  Skriv en kommentar