Indkøb

Indkøb i januar ’17

Så er januars indkøb klar til at blive vist frem! Jeg har fyldt fryseren med brød, frugt og grønt, købt stort ind af luksusting som dadler og mandler, været en enkelt gang forbi Fødevarefællesskabet og hente en pose, og ellers opført mig nogenlunde, som jeg plejer, når jeg har været rundt omkring i Nørrebros supermarkeder.

januar-4► 1 kilo medjooldadler og 1 kilo mandler – så burde jeg kunne klare mig et par måneder på snackfronten. I hvert fald hvad angår dadel- og mandelsnacks. Kassen med dadler fandt jeg i mit yndlingssupermarked, Superbrugsen på Nørrebrogade, og mandlerne købte jeg i storkøb fra Colombani sammen med nogle andre fra min gård.

januar-1januar 5► Brød fra Emmerys købt gennem Too Good To Go. Synes det er sådan et fint koncept. Man får forresten ikke brødet udskåret, men jeg var nødt til at vente med at tage billeder, til det allerede var røget i fryseren herhjemme – vi skærer det altid i skiver, før vi fryser det ned, for det er sjældent at vi kan nå at spise et helt brød, inden det bliver dårligt.

januar 6uge 4 grøntsagsposenjanuar 8►  Bemærk: Økologiske kapers! Dét har jeg kun kunnet finde i latterligt dyre udgaver indtil nu, hvor änglamark er begyndt at have dem. Så nice. Jeg elsker nemlig kapers – specielt i tomatsovs.

januar-3► Det her er faktisk ikke indkøb, men blot for at vise jer, hvad der blandt andet havnede i snackskuffen i løbet af december på grund af diverse julekalendere og værtindegaver og sådan. Mega luksus at have snacklageret helt fyldt op!

januar-2januar 7

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

8 kommentarer

 • Besvar
  Linnea
  29. januar 2017 at 13:46

  Hvor mange penge bruger du typisk på mad, Emma? Virkelig nogle skønne og inspirerende indlæg med dine indkøb! :-)

  • Besvar
   Emma
   29. januar 2017 at 21:31

   Sidst jeg tjekkede, var det omkring 1300 om måneden, men det er længe siden. Måske skulle jeg lave et opdateret budgetindlæg :)

   • Besvar
    Ida
    30. januar 2017 at 12:36

    Det var faktisk ikke så galt! Kunne være interessant med et indlæg omkring dine indkøbsvaner, hvor ofte du handler, hvilke tilbud du bruger, om du laver madplan, osv.

    God dag :-)

    • Besvar
     Emma
     30. januar 2017 at 20:02

     Det kan vi nok godt finde ud af!

 • Besvar
  Astrid
  9. februar 2017 at 11:16

  Åh kapers:)
  Jeg kan ikke huske om jeg har delt den her før, men det er en virkelig god salat der holder sig i flere dage og er super til madpakken.
  http://www.meyersmad.dk/lav-mad/opskrifter/rosenkalssalat-med-kikaerter-aeble-og-kapers/

  • Besvar
   Emma
   10. februar 2017 at 11:17

   Uhm, hvor lyder den god! Den vil jeg helt sikkert prøve at lave til madpakker i næste uge :)

 • Besvar
  Anne R
  24. februar 2017 at 20:15

  Først skal du have tak for en superinspirerende blog. Det er virkelig en fornøjelse at læse med herinde. Og nu et spørgsmål: hvor meget er der i jeres Too good to go-poser? Det som er vist på billedet? Jeg har netop erfaret, at min lokale bager er hoppet med på too good to go (bor i en lille by på Fyn) , og det vil jeg selvfølgelig bakke op om. I posen var dog kun 1 rugbrød, 1 groft brød og tre basser. Jeg ved ikke, om det var mig, der havde for høje forventninger?

  • Besvar
   Emma
   26. februar 2017 at 22:54

   Tusind tak Anne, det varmer! På billedet er det en virkelig stor pose – som regel er der et eller to brød, nogle boller og lidt kage/wienerbrød. Jeg tror det varierer meget fra dag til dag og fra sted til sted.

  Skriv en kommentar