Indkøb

Indkøb i februar

Indlægget indeholder reklame for BetterBox.

Så gik februar også. Kan I fatte det? Jeg kan næsten ikke. Men på den anden side virker det faktisk som ret lang tid siden, at det var januar. Og februar er jo en lille kort sag. Og nu er det forår! I hvert fald hvis man spørger sin kalender. Jeg har selvfølgelig brugt en del af måneden på at købe ting og sager til mit køleskab, mine køkkenskabe og min fryser, og dem tænkte jeg at vise jer nu. Der er virkelig mange snacks i denne omgang! Vi kører:

► Det her blev til en wokret til nogle søde venner, vi havde på besøg en lørdag. Wok er bare bedre med bønnespirer, ikke? Det er sådan et produkt, som man i lang tid ikke har kunnet få økologisk – men nu er de begyndt at komme i en økoversion. Jeg er vild med, at man efterhånden kan få alt. Tortillapandekager, chilisovs, peanuts, bønnespirer – det er snart kun på take-away-fronten, at det er besværligt at spise økologisk.

► Too Good To Go skuffede ikke denne måned. To rugbrød i én pose! Tre faktisk, hvis man tælller minirugbrødet med. Det er godt nok fyldt med chokolade, men alligevel.

► Husets mindste beboer er begyndt at spise mos, så vi køber gulerødder, broccoli og kartofler i store mængder for tiden. Hvis I har gode idéer til mad til en fyr på et halvt år, så smid dem endelig i min retning. Indtil videre er han glad for alt, jeg har serveret for ham, men man ved jo aldrig, om kravene pludselig bliver højere…

► Vi tog til Berlin for et par uger siden og kom hjem med virkelig mange glas med pålæg. Sådan ser mine souvenirs typisk ud, hehe. Min yndlingspeanutbutter koster det halve i Tyskland, så den købte jeg en del af. Og så fyldte vi lageret med Samba, som er en slags nutella, og Streich og chokolade.

Reklame for BetterBoxJeg fik lov at teste en BetterBox i denne måned og valgte Kind Box, som er fyldt med både sødt og salt. Luksus at fylde (barsels)snackskuffen gevaldigt op med sådan en kasse, som både er vegansk og økologisk og ankom lige til døren.

► To ting i store mængder: 3 liter(!) olivenolie og et kilo(!) falafler. Olien er fra bedste Colombani, som jeg har sværget til i efterhånden en del år, og falaflerne er de gode fra Nutana i en kæmpepose, som var på tilbud i Kvickly.

► Snack attack! En aften i starten af måneden mødtes vi 12 kvinder hjemme hos mig for at lære, hvordan man investerer. Jeg havde arrangeret aftenen og stod for at købe snacks til alle. Så kom der en frivillig fra Kvindeøkonomien ud og holdt oplæg for os. De får en kæmpe anbefaling herfra, det var super godt og brugbart!

Det var det! Hvis du nu tænker: “Men Emma, hvad skal jeg lave, når der ikke er flere indkøbsbilleder at se på i denne omgang?”, så vil jeg bare indskyde helt kort, at crowdfundingkampagnen for Sustain Yearly stadig kører indtil på søndag. Forudbestil dit eksemplar på Kickstarter, hvis du vil være blandt de første som modtager magasinet. Vi ramte 100% i går, og det er så vildt!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

10 kommentarer

 • Besvar
  Katrine
  1. marts 2018 at 08:26

  Jeg skal til Berlin om et par uger – kan løfte sløret for hvor du køber alle dine lækre tyske ting?
  Og tillykke med de 100 %, jeg glæder mig til at få bladet!

  • Besvar
   Emma
   1. marts 2018 at 09:15

   Ja da! Det hele er købt enten i et Biomarkt (der er økologiske supermarkeder overalt i byen) eller hos Veganz, det veganske supermarked lige ved Warschauer Strasse stationen :) Og tusind tak! Jeg glæder mig mega meget til de begynder at flytte ind i deres nye hjem!

 • Besvar
  Johanne
  1. marts 2018 at 09:18

  Jeg har for nylig opdaget bloggen skrupsulten.dk. Hun laver opskrifter til børn fra 4 mdr. og de virker til at være rigtig lækre 😀

  • Besvar
   Emma
   1. marts 2018 at 12:38

   Ej hvor godt, tak for tip!

 • Besvar
  Anna P
  1. marts 2018 at 11:57

  Elsker de her indlæg! Tofuen nede i højre hjørne ser spændende ud – hvor har du købt den? :-)

  • Besvar
   Emma
   1. marts 2018 at 12:38

   Og jeg elsker at lave dem! Totalt yndlings. Tofuen er købt i SuperBrugsen på Nørrebrogade :)

 • Besvar
  Ida
  2. marts 2018 at 11:31

  Hvad gør du med olien fra Colombani? Hælder du bare fra den kæmpe dunk eller hælder du den ovre i mindre flasker?

  • Besvar
   Emma
   2. marts 2018 at 14:54

   Jeg hælder den på mindre flasker lidt ad gangen 😊

 • Besvar
  Tilde
  6. marts 2018 at 23:22

  Vores dreng elskede både BLW og mos. Jeg kogte tit røde linser med, en sød kartoffel, lidt spidskommen. Vi bor i Italien og her får man at vide de skal ha masser af parmesan haha, jeg holdt mig til smør og olier og avokado i starten. Forskellige madmuffins. Og borlottibønner koger helt ud til en grød af sig selv, nemmest i en tryk koger.
  Ikke for at være mor politi men hvis du stadig ammer lidt behøver han ikke erstatning, det er noget sspl anbefaler baseret på nogen undersøgelser sposoreret af nestlé. Vand er godt. Og mandelmælk.
  Fine billeder!

  • Besvar
   Emma
   7. marts 2018 at 13:47

   Hej Tilde, tak for dine tips til babymad! Jeg elsker det italienske parmesanråd, det er et meget godt eksempel på hvordan der er mange rigtige måder at gøre tingene, hehe.

  Skriv en kommentar