Indkøb

Indkøb i august og september

Det er ikke mange indkøbsture, jeg har fået fotograferet i august og september, men nu vil jeg tilbage i rutinen med at dele mine indkøb med jer! Så her følger et sporadisk indblik i, hvad der er røget i kurven de sidste par måneder. Et par fødevarefællesskabsposer, et besøg hos LØS og et figenfund i gården er det i hvert fald blevet til. Vi kører:

august indkøb 1uge-36-porre-hindbaer-blommer-tomat► At være med i KBHFF er lidt ligesom at have en have. Blommer, hindbær og skøre tomater <3

september-indkoeb-1 ► Hasselnødderne og melet i sylteglasset er fra LØS Market, som jeg besøgte sammen med Johanne for et par uger siden for at filme til en Sustain Daily-artikel. Hasselnødderne smager seriøst af nougat, jeg forstår slet ikke hvordan det kan lade sig gøre. De er helt sprøde og ristede i smagen. Uhm.

uge-38-glaskaal-gule-boenner-koriander-skalotteloegaugust-indkoeb-2 ► Flere sæsonhits: Fignerne er fra et kæmpe træ i min gård, og æblerne er discovery, min yndlingssort.

uge-36-kartofler-guleroedder-groenkaal-majsuge-38-hokkaido-graeskar-porrer-kartofler-romaine-salat► Romainesalat og græskar – god illustration af den overgangsperiode, vi befinder os i lige nu. Snart står den på supper, morgengrød og varm saft, jeg siger det bare.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

4 kommentarer

 • Besvar
  Hope
  27. september 2016 at 17:47

  Elsker dine indkøb ?

  • Besvar
   Emma
   27. september 2016 at 22:22

   Fedt! Jeg elsker også at lave de her indlæg – det er en dejlig konkret måde at vise mine madvaner på, synes jeg :) Selvom der selvfølgelig ryger meget andet ned i løbet af sådan en måned også.

 • Besvar
  Caroline Legind-hansen taarup
  27. september 2016 at 23:18

  hey Emma :) hvilket kamera og objektiv bruger du egentlig? er lige nysgerrig :))

  • Besvar
   Emma
   28. september 2016 at 07:39

   Hej Caroline! Jeg har et Canon 600D og et objektiv med fast zoom 50 mm og blænde ned til f1.4. Begge dele har jeg købt brugt på dba.dk :)

  Skriv en kommentar