Indkøb

Indkøb i april

Hurra for maj! Jeg synes, at april måned har været lige lovlig lunefuld hvad angår vejret. Sne, hagl, sol, regn, det har ligesom ikke helt kunnet bestemme sig for, om vi skulle lege vinter, efterår, sommer eller forår. Og jeg har forvirret taget min varme frakke på hver morgen, selvom solen vælter ind ad vinduerne, når jeg vågner. Men det var egentlig mine indkøb, jeg ville vise jer – ikke mine frustrationer over forårsvejrets fravær! I april måned har jeg fyldt rygsækken og stofposerne med:

► Juice i lange baner! Jeg deltog i en konkurrence på instagram om en omgang koldpresset økojuice fra Frankly og et kaffeklippekort til Emmerys – og vandt! Hurra! Jeg deltager kun i konkurrencer, jeg virkelig gider vinde, og den her sad lige i skabet.

► Kålskud og ramsløg fra Fødevarefællesskabet, måske er foråret alligevel på vej?

► Sidst jeg delte et billede af mine indkøb var der en, der spurgte, om jeg altid får så meget brød i mine Too Good To Go-poser. Den her pose er et godt eksempel på en lidt intetsigende pose: Et hvidt brød, nogle boller, lidt kage. Sådan kan de altså også se ud – men for 39 kroner tager jeg gerne chancen.

► De tre glas samba købte gode Anne fra Sustain Daily-redaktionen med hjem til mig fra Flensborg. Vi er lidt afhængige af dem her i huset, og de koster mindre end halvt så meget i Tyskland som i Danmark. Nå ja, og vi kan også godt lide chokolade i fast form…

► Jeg spiste på Mirabelle med min mor, og dagens grønne ret var polenta med masser af grønt, oliven og parmesanost. Så nu har jeg købt en pose polenta for at lave noget lignende selv. Måske med kålskuddene?

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

4 kommentarer

 • Besvar
  Ida
  2. maj 2017 at 21:37

  Hvis man bor i Århus kan jeg anbefale bagerposer fra Schweizerbageriet. Vi får altid to franskbrød, 1 rugbrød, 8-10 boller/ brødstykker og croissant eller lignende. Og så bager de med øko mel! Tror dog de har skiftet fra TGTG til Red Maden.

  • Besvar
   Emma
   2. maj 2017 at 22:13

   Haps, det lyder godt!

 • Besvar
  Bettina
  10. maj 2017 at 18:44

  Hej Emma.
  Det er altså en super god idé med de Too Good To Go-poser, som man jo nemt kan smide i fryseren. Jeg overvejer det tit, men får det aldrig gjort, men det tror jeg da, der skal laves om på nu. Også selvom man ikke kan være lige heldig hver gang ;)

  • Besvar
   Emma
   11. maj 2017 at 22:28

   Ja, det er virkelig SÅ smart. Jeg køber næsten aldrig andet brød end de poser :)

  Skriv en kommentar