Indkøb

Indkøb i august og september

Indrømmet: Mine indkøb i august og september er ikke alle sammen blevet foreviget. Jeg har glemt det, ikke orket det eller ikke nået det. Men lad os kigge på, hvad der landede på mit kamera i løbet af august og september. To skøre og vilde måneder, hvor jeg først var højgravid og så blev forælder – det er meget sjovt at tænke på, at uanset hvor store ting, der sker, så skal indkøbsnettene alligevel fyldes.

► Jeg var forbi LØS i Saxogade og ASA i Torvehallerne og fylde lageret op med lækre sager. Veganske cookies, granola til at toppe mine smoothies med og krydderier i bedste kvalitet. Jeg elsker virkelig ASA-krydderierne, de er SÅ gode.

► Der er åbnet en REMA1000 på Jagtvej, så nu ved jeg, hvor jeg skal få min chokolade fra i fremtiden. Den mørke vandt vores chokoladetest på Sustain Daily, så den får lov at flytte ind i snackskuffen fra nu af!

► Totalt luksuspose fra Too Good To Go. Der var et lyst brød mere, en minimuffin og en kanelsnegl også!

► Massivt snackbarindkøb. Det er til barnevognstasken, så jeg ikke går sukkerkold på vores gåture rundt omkring i byen. Og jep – jeg har købt mere af den gode, fede kokosyoghurt fra Spidsroden :)

► Danske Fejø-blommer i løssalg, økogazpacho og linser til lageret. Agavesiruppen købte jeg, fordi jeg nu to gange har oplevet, at min ahornsirup er blevet muggen(!), før jeg har nået at bruge den op. Det er det simpelthen for dyrt til, så nu kører jeg budgetversionen med agavesirup i stedet. Hvis en af jer ved, hvad jeg gør forkert med ahornsiruppen, så sig endelig til!

► #vildfredag

► De sorte bønner er til at lave trøfler/romkugler af. Har faktisk lige sat dem i blød.

► Endnu en omgang brød fra Emmerys via Too Good To Go. Jeg har været totalt heldig med poserne på det sidste, altid et rugbrød og med en klar overvægt af brød fremfor kage. Lige som jeg bedst kan lide dem!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

14 kommentarer

 • Besvar
  Ida
  3. oktober 2017 at 14:27

  Jeg har også oplevet det med ahornsiruppen! Men jeg ved ikke, hvad vi gør forkert? PS. Kommer der opskrift på de der romkugler på sorte bønner? PPS. De veganske cookies har du selv bagt dem?

 • Besvar
  Anne
  3. oktober 2017 at 18:36

  Jeg kommer ahornsirup i køleskabet efter åbning og har aldrig oplevet, at den bliver for gammel, selv om den er åben i flere måneder….
  I øvrigt bliver jeg altid så inspireret af den indkøbsfoto :-)

  • Besvar
   Emma
   3. oktober 2017 at 20:03

   Årh tak, det er jeg glad for at høre! Måske er køleskabet vejen frem. Jeg har haft det stående ude, fordi jeg tænkte at det var så sødt, at det ikke behøvede køles ned.

 • Besvar
  Hope
  3. oktober 2017 at 19:19

  Jeg har samme udfordring med ahornsirup og jeg opbevare det i køleskabet.

  • Besvar
   Emma
   3. oktober 2017 at 20:05

   Hmm nå, så er køleskabet altså ikke nødvendigvis bedre… Mærkeligt. Måske man skulle skrive til Urtekram? Hvis det altså er deres ahornsirup I andre også har haft.

   • Besvar
    Sofie
    4. oktober 2017 at 14:06

    Jeg synes helt klart at holdbarheden forbedres når jeg opbevarer min ahornsirup i køleskabet. Jeg plejede også at have det stående ude, og hvor det endte med at mugne inden jeg overhovedet var nået igennem halvdelen af flasken, og pt. er jeg næsten kommet igennem en hel flaske uden mug. Det er ikke en evighedsmaskine, men køleskab hjælper alligevel :)

    • Besvar
     Emma
     4. oktober 2017 at 15:01

     Den ryger i køleskabet næste gang! Nu har jeg bare lige en agavesirup, der skal bruges først ;)

 • Besvar
  Nadia
  3. oktober 2017 at 22:05

  Hej Emma
  Et problem kan også være, hvis man kommer til at fjerne overskydende ahornsirup ved toppen/åbningen med fingrene og ikke får tørret af med en ren klud. Jeg tror, at bakterierne fra fingrene kan komme til at få den til at blive muggen. Men ellers er køleskabet vejen frem.

  • Besvar
   Emma
   4. oktober 2017 at 00:13

   Hm ja, det kan også være!

 • Besvar
  Sisse
  4. oktober 2017 at 10:49

  Hvor køber du Harvest Moon yoghurten? Det lyder virkelig lækkert! Er vild med kokosyoghurt, men har kun fundet den fra Alpro (som er fin, vil bare gerne prøve noget andet) :)

  • Besvar
   Emma
   4. oktober 2017 at 11:40

   Den har jeg købt i Spidsroden på Nørrebro. Jeg har også smagt den fra Alpro, og Harvest Moon slår den med længder – den er nemlig lavet på syrnet kokosmælk, ikke på soja, og det gør den mega cremet og luksusagtig 👌🏻

 • Besvar
  Lisette
  6. oktober 2017 at 23:41

  Hej Emma

  Elsker at følge med! Jeg ville høre om du måske i juletiden ville dele din “bæredygtige” ønskeliste? Jeg har lagt min livsstil om for nylig og ønsker derfor kun ting lavet af gode materialer, som kan gøre min hverdag endnu grønnere, og som har en praktisk funktion. Jeg tænkte om du ligeså havde sådan en ønskeliste, og om du kunne have lyst til at dele, til inspiration for os læsere?

  Kh
  Lisette

 • Skriv en kommentar